Σίσσυ Χρηστίδου: Απαθανατίζει τον γιο της να κάνει κατακόρυφο στο χιόνι - Φωτογραφία

Τα παιχνίδια στο ολόλευκο τοπίο

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Απαθανατίζει τον γιο της να κάνει κατακόρυφο στο χιόνι - Φωτογραφία

Δύσκολο βράδυ πέρασε η Σίσσυ Χρηστίδου, αφού η κακοκαιρία Ελπίς την άφησε χωρίς ρεύμα στο σπίτι της στα Βριλήσσια, όπου διαμένει με τους δύο γιους της. Η παρουσιάστρια ταλαιπωρήθηκε πολύ με την όλη κατάσταση όμως, το πρωί της Τρίτης 25/1, το πρόβλημα φάνηκε να έχει ξεπεραστεί αφού η ίδια βγήκε έξω με τους γιούς της στο χιόνι για να παίξουν και να το χαρούν, κάτι που δεν είχαν καταφέρει την προηγούμενη ημέρα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, που είναι λάτρης των social media, μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στο Instagram, μια φωτογραφία, στην οποία ο γιος της βρίσκεται με το κεφάλι κυριολεκτικά χωμένο μέσα στο χιόνι, κάνοντας κατακόρυφο.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Ο γιός της Σίσσυς Χρηστίδου κάνει κατακόρυφο.

Οι αναρτήσεις της παρουσιάστριας με αφορμή τους εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό

Αρκετά ενεργή ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου στα social media, εχθές 24/1, με αφορμή τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίς, στο σπίτι της στα Βριλήσσια. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μάλιστα, έκανε αρκετές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς προσπαθούσε με τον δικό της τρόπο να βοηθήσει όπως μπορούσε την κατάσταση με τους χιλιάδες εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό.

Να τονίσουμε πως πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό το ποσό της αποζημίωσης που θα λάβουν όσοι εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό και πέρασαν ένα εφιαλτικό βράδυ.

H ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram.H ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram.H ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram.H ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram.

Η απόφαση του Πατούλη για τα σχολεία

Ακόμα ένας λόγος που ο γιός της παρουσιάστριας είναι τόσο ευδιάθετος είναι το γεγονός ότι κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και την Τετάρτη 26/1 στην Αττική χωρίς τηλεκπαίδευση, αφού παρατάθηκε η γενική αργία. Κλειστοί θα παραμείνουν και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Την απόφαση έλαβε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, την οποία ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο facebook.

«Κλειστά και αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία της Α βάθμιας και Β βάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στην Αττική λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών. Πρώτη προτεραιότητά μας παραμένει η ασφάλεια των μαθητών, των γονέων τους και των δασκάλων», σημείωσε ο Γιώργος Πατούλης.

Κλειστά και αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι...

Posted by Giorgos Patoulis on Tuesday, January 25, 2022