Ράδιο Αρβύλα: «Μας δουλεύουν κανονικά στα μούτρα μας» - Η σπόντα με αφορμή την κακοκαιρία "Ελπίδα"

«Πάρτε τέσσερα χάπια για την πίεση»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: «Μας δουλεύουν κανονικά στα μούτρα μας» - Η σπόντα με αφορμή την κακοκαιρία

Η αποψινή 25/01 εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» ξεκίνησε με την κακοκαιρία "Ελπίδα" που απασχολεί ιδιαίτερα τα τελευταία 24ωρα σχετικά με τους ακινητοποιημένους οδηγούς πάνω από δώδεκα και δεκαέξι ώρες μέσα στο κρύο καθώς ένας 62χρονος έπαθε έμφραγμα την ώρα που ήταν εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό.

Οι δηλώσεις για την κακοκαιρία "Ελπίδα" στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα»

«Μας δουλεύουν κανονικά στα μούτρα μας. Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας είπε ότι κρατήσαμε τη χώρα απόλυτα λειτουργική. Μάλλον μιλάει ή για την Κύπρο ή για τη χώρα του Ποτέ πάντως για την Ελλάδα δεν μιλάει.

Έπαιξε στη συνέχεια η ανακοίνωση της Αττική Οδού που ρίχνει το φταίξιμο στην… απειρία των οδηγών αλλά και η αξίωση βουλευτού της ΝΔ να κοπούν πρόστιμα στους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν. Πάρτε τέσσερα χάπια για την πίεση».

«Έσφαξαν με το γάντι» τον κρατικό μηχανισμό λόγω κακοκαιρίας

Με αφορμή την κακοκαιρία "Ελπίδα" όπου έχει σαρώσει την Ελλάδα, η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» δεν δίστασε να σχολιάσει τα προβλήματα που έχει αφήσει πίσω της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης μαζί με την παρέα του αναφέρθηκε για τον κρατικό μηχανισμό και τις ελλείψεις του μπροστά σε τέτοιου μεγέθους έντονα φαινόμενα και χάρισαν τις πιο καυστικές ατάκες.

Οι δηλώσεις στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα»

«Τα Ραφάλ είναι έτοιμα και με αυτά θα αντιμετωπίσουμε την κακοκαιρία» είπε με χιούμορ ο παρουσιαστής και έδειξε εικόνες από τα αεροσκάφη που… φασκιώθηκαν αλάτι για να ρίξουν στους δρόμους.»