Μετά τις καταστροφές από την κακοκαιρία Ελπίς η Ελένη Μενεγάκη στήνει πάρτι - Ποιος ο λόγος;

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετά τις καταστροφές από την κακοκαιρία Ελπίς η Ελένη Μενεγάκη στήνει πάρτι - Ποιος ο λόγος;

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες και γιορτινό το κλίμα στο νέο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου λίγα 24ωρα μετά τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Ελπίς και η αιτία είναι μία και μοναδική, ο άντρας της ζωής της αλλά και η δεύτερη κόρη της Βαλέρια έχουν γενέθλια και η παρουσιάστρια θέλει να τους τα γιορτάσει και να τους τιμήσει έτσι όπως τους πρέπει και όπως εκείνη ξέρει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο...

Πιο συγκεκριμένα, την ερχόμενη Παρασκευή στις 28 του μήνα η δευτερότοκη κόρη της Βαλέρια γίνεται 14 χρόνων, ενώ την αμέσως επόμενη μέρα, στις 29 Ιανουαρίου, και ο Μάκης της γιορτάζει τα γενέθλιά του και κλείνει τα 53 του χρόνια. Μέρες γιορτής για το σπιτικό τους και η Ελένη δεν θα μπορούσε να μην ετοιμάσει προς τιμήν τους ένα πάρτι γενεθλίων σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του YOU.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

“Πολύχρονος αγάπη μου, είμαστε τόσο τυχεροί που σε έχουμε” ήταν η ανάρτησή της την περσινή χρονιά για τον άντρα της ζωής της. Με τόσο τρυφερά λόγια αγάπης και αξέχαστες οικογενειακές στιγμές γεμάτες φροντίδα θα γιορτάσει και φέτος η Ελένη τούς δικούς της ανθρώπους που τους βάζει πάνω από όλους και όλα.

Η παρουσιάστρια, ως γνωστόν, εκτός από καλοφαγού είναι και μανιώδης μαγείρισσα. Για τις επόμενες μέρες, λοιπόν -και οι προετοιμασίες ήδη έχουν ξεκινήσει- ετοιμάζεται να στρωθεί στην κουζίνα, ένα χόμπι που λατρεύει, για να περιποιηθεί τους καλεσμένους της. Τώρα, μάλιστα, που οι κόρες της μεγάλωσαν και έχει και τη δική τους βοήθεια, εκείνη θα στρώσει ένα γιορτινό τραπέζι με όλες τις σπιτικές λιχουδιές και γλυκά ώστε να μην μείνει κανένας... πεινασμένος και παραπονεμένος. Άλλωστε η φιλοξενία της και η περιποίησή της είναι σε όλους γνωστή.

Οι αναμνήσεις της Ελένης Μενεγάκη με τη Βαλέρια

Το δευτερότοκο κοριτσάκι της έγινε ολόκληρη γυναίκα και η Ελένη πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της μιλά για τα παιδιά της, μάλιστα θυμάται με συγκίνηση πολλά περιστατικά από εκείνα κατά καιρούς. “Είναι υπέροχο να έχεις τρεις κόρες... Έχω τρία κορίτσια και είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους και σε εμφάνιση και σε χαρακτήρα”, είχε πει με αφορμή τα γενέθλια τής Βαλέριας στην εκπομπή της παλαιότερα, ενώ όταν ήταν έγκυος είχε ζητήσει από τον συνεργάτη της τότε Φαίδωνα Κεφαλέα να την κοιτάζει μόνο εκείνος στα μάτια, λέγοντας:

“Σας έλεγα μην τολμήσει κανείς και με κοιτά στα μάτια όταν με βλέπει ότι τεντώνομαι... Ένας μόνο θα με κοιτάζει, ο Φαίδων με τα καταγάλανα μάτια. Πλάκα-πλά έπιασε!”, είχε σχολιάσει μια μέρα αναπολώντας την εποχή που ήταν έγκυος.

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ