Σε εκπομπή του OPEN ο Τάσος Τρύφωνος

Θα μιλήσει για όλους και για όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε εκπομπή του OPEN ο Τάσος Τρύφωνος

Μετά την Βάνα Μπάρκα, η Αννίτα Πάνια υποδέχεται στην ταράτσα της Τάσο Τρύφωνος, την Πέμπτη (27/1) ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα στο OPEN σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο Τάσος Τρύφωνος στην εκπομπή της Πάνια

Ο Τάσος Τρύφωνος μιλάει για τα παιδικά του χρόνια στην Κύπρο, την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα, τις σπουδές στην Πάντειο αλλά και για τα μεγάλα όνειρα που είχε, να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και να γνωρίσει μεγάλες προσωπικότητες, τα οποία και έγιναν πραγματικότητα.

Εξιστορεί απίστευτες ιστορίες με τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο, τη Μαρινέλλα, την Έλενα Ακρίτα, την Άννα Βίσση, αλλά και με τον υπουργό που σηκώθηκε να φύγει από εκπομπή του!

Ο Τάσος ανοίγει την καρδιά του και αναφέρεται στον χαμό δικού του ανθρώπου μέσα από το οικογενειακό του περιβάλλον και αποκαλύπτει την αντίδραση του όταν το έμαθε, την οποία τη μετανιώνει μέχρι και σήμερα.

Αναφέρεται επίσης, στις κακοποιήσεις που συνέβησαν στον θεατρικό χώρο και εξοργίζεται με τους ανθρώπους που με απάθεια κοίταγαν από την άλλη πλευρά και έκαναν πως δεν συμβαίνει τίποτα .

Ακόμα, μιλά για πρώτη φορά για τους δύο μεγάλους έρωτες που έζησε στη ζωή του και παραδέχεται, ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνει δική του οικογένεια. Εξιστορεί, τέλος, τη συνάντησή του με τον Πάουλο Κοέλιο και αποκαλύπτει πως η συζήτηση μαζί του, τον βοήθησε να καταλάβει τι έχει κάνει στη ζωή του.

Η Αννίτα έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τον καλεσμένο της με την Ευρυδίκη, τη Μαριέλλα Σαββίδου και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου να αφηγούνται άγνωστα περιστατικά με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Τάσο.

Σε εκπομπή του OPEN ο Τάσος Τρύφωνος

«Άρχισε να με πιάνει ημικρανία, αυχενικό, αναγούλα και πολλά άλλα»

Ο Τάσος Τρύφωνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not». Μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη συνέντευξη που πήρε από τη Μαρινέλλα για λογαριασμό του ΡΙΚ και της εκπομπή «Τετ-Α-Τετ».

Την ίδια στιγμή, μίλησε και για το τηλεπαιχνίδι «Αδύναμος Κρίκος».

«Έρχομαι από Κύπρο στο σπίτι της Μαρινέλλας για τη συνέντευξη. Έχει ετοιμάσει φαγητά για να μας υποδεχτεί. Κάθομαι δίπλα στο τζάκι που είναι αναμμένο. Είμαι άγρυπνος, κουρασμένος, έχω πετάξει. Μετά από λίγη ώρα άρχισε να με πιάνει ημικρανία, αυχενικό, αναγούλα και πολλά άλλα.

Η Μαρινέλλα να έχει όρεξη να μιλήσει, είχε 30 χρόνια να μιλήσει στην τηλεόραση. Να μου λέει απίστευτα πράγματα για τον Καζαντζίδη, την καριέρα της, τη ζωή της και εγώ εκείνη την ώρα λέω κρατήσου, κρατήσου… Περιμένεις μια συνέντευξη, αλλά δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί εκείνη την ώρα. Εντάξει, τα καταφέραμε.

Είναι πολύ συγκινητικό που αγάπησε ο κόσμος την επαναφορά του «Κρίκου» μετά από 20 χρόνια στην Ελλάδα. Όταν ανέλαβα πρώτη φορά το ανέλαβα για την Κύπρο οπότε φοβήθηκα τη σύγκριση αλλά δεν ήταν τόσο συγκρίσιμα τα πράγματα. Παρόλα αυτά επειδή είναι το πιο δύσκολο φορμάτ για τον παρουσιαστή πήρα την Έλενα τηλέφωνο, με την οποία έχουμε πολύ ωραία σχέση. Πήρα με χαρά και μου λέει “ωχ!”. Μου είπε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η συμβουλή που με ξεκλείδωσε είναι “δεν θα κάνεις εμένα ούτε την Εγγλέζα αλλά τον εαυτό σου”».