«Έπαθε έμφραγμα στην είσοδο της Παλλήνης...» - Σε σοκ Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας

Συγκλονιστική μαρτυρία από τον εγκλωβισμό στην Αττική Οδό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έπαθε έμφραγμα στην είσοδο της Παλλήνης...» - Σε σοκ Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας

Τους πάντες σόκαρε στο Πρωινό, μια μαρτυρία από τον εγκλωβισμό χιλιάδων αυτοκινήτων στην Αττική Οδό, λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς που έφερε ισχυρό χιονιά και του κακού χειρισμού της εταιρίας του αυτοκινητοδρόμου, καθώς έπρεπε να είχαν κρατήσει το δρόμο ανοιχτό.

Πάνω από 2.000 αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στο δρόμο για πολλές ώρες, με πληροφορίες που γίνονται γνωστές να λένε πως πολύς κόσμος έμεινε στα αμάξια του για πάνω από 12 και 14 ώρες. Κάποιοι βέβαια δεν άντεξαν, τα παράτησαν και πήγαν με τα πόδια στα σπίτια τους ή έψαξαν για κάποιο ξενοδοχείο κοντά να μείνουν.

Η συγκλονιστική μαρτυρία στο Πρωινό

Στην εκπομπή μίλησε τηλεθεατής, ο οποίος ανέφερε ότι ο αδερφός του ήταν εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό και έπαθε έμφραγμα.

«Ο αδερφός μου έπαθε έμφραγμα στην είσοδο της Παλλήνης. Σώθηκε με πάρα πολύ δυσκολία… Βγήκε έξω, έκανε το λάθος και βγήκε έχοντας πάθει έμφραγμα. Περπάτησε ένα χιλιόμετρο γιατί δεν είχε πρόσβαση το ΕΚΑΒ και τον παρέλαβε ο στρατός...» είπε και λύγισε ο τηλεθεατής.

Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας λειτουργίας της Αττικής Οδού

Όπως δήλωσε ο κ. Χαλκιάς στην επιστολή του: «Προ ολίγου διασφαλίστηκε η ασφαλής απομάκρυνση και των τελευταίων ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό.

Ως όμως προϊστάμενος ενός ολόκληρου μηχανισμού αισθάνομαι την ανάγκη να διευκολύνω την εταιρεία και να υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ευχόμενος τα καλύτερα στον αντικαταστάτη μου. Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα τις ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. σε αυτό το εμβληματικό έργο της Αττικής Οδού».

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού ευχαρίστησε τον κ. Β. Χαλκιά για την 20ετή του προσφορά στην εταιρεία έκανε δεκτή την παραίτησή του και αποφάσισε την ανάληψη και άσκηση των καθηκόντων του κ. Β. Χαλκιά, από τον κ. Αριστοφάνη Παπαδημητρίου, Διευθυντή Κυκλοφορίας της εταιρείας, μέχρι την επιλογή νέου Διευθύνοντος Συμβούλου.»