Δανάη Μπάρκα: Η νέα συγκινητική αφιέρωση στην γιαγιά της - Φωτογραφία

«Μου είπε ότι στεναχωριέται..»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: Η νέα συγκινητική αφιέρωση στην γιαγιά της - Φωτογραφία

Την πιο τρυφερή σχέση έχει η Δανάη Μπάρκα με την γιαγιά της, κυρία Τούλα. Η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη συχνά πυκνά ανεβάζει φωτογραφίες, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, τις οποίες αφιερώνει στην γιαγιά της και τις «στολίζει» με πολύ τρυφερά λόγια.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν γίνει γνωστό το σοβαρό πρόβλημα που την ταλαιπωρεί, η Δανάη ανέβασε μια νέα φωτογραφία στον λογαριασμό της με την γιαγιά της, μαμά της Βίκυς Σταυρόπουλου.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα με την γιαγιά της

«Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν αφιερωμένο στην γιαγιά μου.
Χρονικά,πρακτικά και ενεργειακά.
Το μυαλό μου -για δικούς μας λόγους- ήταν συνέχεια εκεί. Πέρασα Παρασκευή & Σάββατο μαζι της με αγαπημένους μου ανθρώπους και σήμερα έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο 17 φορες (μέχρι τώρα).
Η γιαγιά ,μου είπε ότι στεναχωριέται για τα νέα που μαθαίνει τις τελευταίες μέρες γύρω μας γιατί έχει αλλάξει ο καιρός και τρομάζει. Παλιά -λέει- οι άνθρωποι ήταν πιο αγνοί και ενώ γινόντουσαν πράγματα δεν έβριζε κανείς κανέναν,και όλοι ήταν ασπίδα για κάποιον που πονούσε ενώ τώρα λέει είμαστε κακοί και πιο βίαιοι.
Φοβάται για τα εγγόνια της και τα παιδιά όλου του κόσμου μην πάθουν κακό. Ενώ ήμασταν αγκαλιές και φιλιά έλεγε «εγώ θα φτάσω 100 για να μεγαλώσω το παιδακι σου να το πάω 10-15 χρονών. Αν δω ότι γίνει σαν εσένα θα φύγω ήσυχη,είπε,και μου τραγούδαγε «το καλύτερο παιδακι του κόσμου Δαναη είσαι εσυυυυ»

Γελάσαμε,μαγειρέψαμε,είπαμε ιστορίες,τραγουδήσαμε,κλάψαμε και σχολιάσαμε τα πάντα.
Ε φυσικά καταλήξαμε στο «πότε θα παντρευτείς; Πότε θα γινεις μανούλα;» Αλλά χαλάλι της.
Είπε και για την εκπομπη ότι την μισή δε την βλέπει γιατί μας ξεματιάζει αλλά μας αγαπάει.
Αχ γιαγιά είσαι η χαρά της ζωής μου και της ζωής ολόκληρης.
Να είχαμε την μισή αγνότητα των παππούδων μας,την αγάπη και την αγκαλιά για τους γύρω μας..και τι στον κόσμο
Καληνύχτα αγαπημένοι μου. Με αγκαλιές & ωραίους ανθρώπους γύρω μας
-
Γιαγιά Τούλα», έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Το βίντεο που ανέβασε με την γιαγιά της

Μετά την Πρωτοχρονιάτικη «τρέλα» της που δημοσίευσε μέσω των social media, η Δανάη Μπάρκα έκανε μια νέα ανάρτηση, αυτή τη φορά που αφορά την αγαπημένη της γιαγιά. Γιαγιά και εγγονή έχουν μια απίθανη σχέση και είναι πολύ αγαπημένες. Η Δανάη Μπάρκα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φροντίζει να κάνεις αφιερώσεις στους αγαπημένους της ανθρώπους συνεχώς.

Το απόγευμα της Τρίτης 05/01, η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση με την αγαπημένη της γιαγιά, κυρία Τούλα.

Στο πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε η παρουσιάστρια, η Δανάη επισκέπτεται τη γιαγιά της, η οποία συγκινήθηκε που την είδε και ξέσπασε σε κλάματα. Η Δανάη συνόδευσε το βίντεο της με ένα πολύ τρυφερό κείμενο. Η ίδια έγραψε: ««Σε είδα, γι αυτό κλαίω»
Έτσι τελειώνει το βίντεο.
Έχετε σκεφτεί τι θ' απογίνουμε όταν μεγαλώσουμε και χάσουμε όλους τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, που μας έμαθαν να περπατάμε, να μιλάμε, που μας τάισαν, που μας ψώνιζαν δώρα ενώ δεν είχαν χρήματα για σπατάλη αλλά είμαστε τα παιδιά τους ή τα εγγόνια τους και έβρισκαν τρόπο να χαμογελάμε… τι θα κάναμε και τι θα κάνουμε χωρίς εκείνους;;
Η γιαγιά μου! Η γιαγιά μου μεγάλωσε 4 παιδιά, 10 εγγόνια και τώρα έχει 9 δισέγγονα... το μόνο που λέει είναι 'να
Α Γ Α Π Α Τ Ε'. Στις φτώχειες, στις δυσκολίες, στις μέρες που έκανε 3 δουλειές για να ζησει την οικογένεια της κ ο άντρας της ήταν Αφρική για μεροκάματο, λέει πως δεν την ένοιαζε τίποτα γιατί γυρνούσε κ είχε τα παιδιά της και τους γονείς της αγκαλιά. Η γιαγιά μου αν δεν την πάρω ένα πρωί τηλέφωνο ουρλιάζει και μου θυμώνει, ΚΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. (Κι ας είναι drama queen).
Σήμερα έκλαιγε που με είδε μετά από 6 μερες.
Έκλαιγα κι εγώ μετά. Σ' αγαπω γιαγιά.
Υπόσχομαι ΠΑΝΤΑ να σε κάνω περήφανη, να βοηθάω όπως εσυ όλο τον κόσμο, να μαγειρεύω για όποιον το έχει ανάγκη όπως εσυ,να αγκαλιάζω όποιον δεν έχει αγκαλιά να χωθεί όπως εσυ, να σκορπάω αγάπη και καλοσύνη οπως εσυ και να κάνω πολλά παιδιά για να τα μεγαλώσεις εσυ! Μακάρι να σου μοιάσω!
Το μόνο που χρειάζεται αυτή η ζωή είναι αγάπη, φροντίδα και αγκαλιές- η γιαγιά μου αυτό μου λέει κάθε μέρα.
Όσοι έχετε γιαγιά, παππού, μαμά, μπαμπά, πάρτε τους ένα τηλέφωνο να τους πείτε ότι τους αγαπάτε. Όσοι δεν έχετε πια, κοιτάξτε τον ουρανό και ψυθιρίστε «σ αγαπω & σ ευχαριστώ».
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗ. Αυτό να κάνουμε.
Γιαγιά, είσαι η ωραιότερη αγκαλιά εκεί έξω.
Το πιο ζεστο φιλί.
Σου υπόσχομαι τα πάντα. Ο,τι θες σήμερα, σου υπόσχομαι ότι θα (σ)το κάνω.
Παππού, μας λειπεις η τριάδα μας & σήμερα σε μελετουσαμε…σ’αγαπαμε,τα κορίτσια σου.
#γιαγιαΤουλα #pamedanai»