Κρίσιμες ώρες για τον Έλτον Τζον - Ακυρώνει τις συναυλίες του

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Κρίσιμες ώρες για τον Έλτον Τζον - Ακυρώνει τις συναυλίες του

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο διάσημος τραγουδιστής Έλτον Τζον. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης έκανε την ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να ενημερώσει όλους τους διαδικτυακούς του ακόλουθους, ότι οι δυο επικείμενες συναυλίες στο Ντάλας και τις ΗΠΑ, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδίας του δεν θα πραγματοποιηθούν.

Ο Έλτον Τζον ανέβασε ένα μακροσκελές κείμενο το απόγευμα της Τρίτης 25/1, στο οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Την ίδια ώρα τα κρούσματα στην χώρα μας παραμένουν αρκετά υψηλά, με τον φόβο της υποπαραλλαγής όμικρον να καραδοκεί.

Η ανάρτηση του Έλτον Τζον

«Προσβλήθηκα από την Covid-19 και επομένως πρέπει να επαναπρογραμματίσω τις συναυλίες μου στο Ντάλας. Ευτυχώς, έχω εμβολιαστεί πλήρως και έχω κάνει και την αναμνηστική δόση και τα συμπτώματά μου είναι ήπια, επομένως είμαι πεπεισμένος ότι θα μπορέσω να δώσω τη συναυλία μου στο Σάββατο, στο Νορθ Λιτλ Ροκ, στο Άρκανσο. Προκαλεί πάντα τεράστια απογοήτευση ν' αναβάλω συναυλίες και συγνώμη σε όλους όσους ήρθαν σε δύσκολη θέση με αυτό, όμως θέλω να διασφαλίσω την ασφάλειά μου όπως και εκείνη της ομάδας μου», είπε μεταξύ άλλων ο Έλτον Τζον, ενώ οι συναυλίες που ακυρώθηκαν πρόκειται να επαναπρογραμματιστούν.

H ανακοίνωση του Έλτον Τζον στο Instagram.

Λίγα λόγια για τον Έλτον Τζον

Ο Έλτον Τζον γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1947 στο Πίννερ του Λονδίνου. Ξεκίνησε να παίζει το πιάνο εξ ακοής στα 3 του χρόνια και στα 11 του εισήχθη στην Βασιλική Ακαδημία Μουσικής. Άρχισε να παίζει πιάνο και να τραγουδάει σε παμπ όταν ήταν 16 ετών. Το 1969 απάντησε σε μια αγγελία που ζητούσε τραγουδοποιούς και έκανε το πρώτο του συμβόλαιο.

Με καριέρα πέντε δεκαετιών, ο Έλτον Τζον είναι από τους πιο πετυχημένους μουσικούς όλων των εποχών. Έχει πουλήσει πάνω από 250 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και είναι ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες ζωντανές εμφανίσεις στην ιστορία της μουσικής, έχοντας κάνει πάνω από 3000 συναυλίες. Είναι ο τραγουδιστής με τις περισσότερες πωλήσεις άλμπουμ και ραδιοφωνικές επιτυχίες στην ιστορία της Αμερικής, πίσω μόνο από τον Έλβις Πρίσλεϋ και τους The Beatles. Το 1976, αποκάλυψε δημοσίως πως είναι bisexual, ενώ το 1988, ότι είναι ομοφιλόφυλος. Το Δεκέμβριο του 2014 παντρεύτηκε στο Λονδίνο με το σύντροφό του (με τον οποίο ζούσαν σε σύμφωνο συμβίωσης), Ντέιβιντ Φέρνις.