Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Επέστρεψε στην Ελλάδα η Αθηνά Οικονομάκου - «Υπό διάλυση όλα»

Η ανάρτηση στο instagram

Επέστρεψε στην Ελλάδα η Αθηνά Οικονομάκου - «Υπό διάλυση όλα»
News 26.01.2022 18:42
Από Ίρις Βίλα

Τις τελευταίες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου βρισκόταν στο Παρίσι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ωστόσο η γνωστή ηθοποιός είχε προγραμματίσει την επιστροφή της στην Ελλάδα για την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, όπου και η πτήση της ακυρώθηκε λόγω της κακοκαιρίας "Ελπίδα" καθώς τα προβλήματα που έχει αφήσει πίσω της είναι αρκετά.

Έτσι, η ίδια αναγκάστηκε να επιστρέψει το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου στην Ελλάδα, όπου και αντίκρισε τον παγετό αλλά και την ταλαιπωρία στους δρόμους της Αθήνας καθώς θέλησε να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δυο αναρτήσεις.

Οι αναρτήσεις της Αθηνάς Οικονομάκου

«Βγάζουμε αρκετά χρήματα, αλλά όχι επειδή έχουμε followers»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου, μετά την τρίτη δόση του εμβολίου που έκανε, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις επιχειρήσεις της, αλλά και την τηλεοπτική της επιστροφή. Όπως ανέφερε η ηθοποιός οι δυο εταιρίες που έχει είναι κερδοφόρες, ανεξάρτητα από τη δυναμική που έχει η ίδια στα social media, αφού μόνο στο Instagram έχει πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους.

«Είναι δύσκολο πολύ. Θέλει να είσαι από πάνω στις επιχειρήσεις, να ασχολείσαι πολύ. Τρώει πολύ χρόνο και θέλει πολύ ενέργεια, είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις» ανέφερε αρχικά.

«Εξαρτάται. Δεν μπορώ να τα υπολογίσω αλλά δεν είναι και έτσι ακριβώς γιατί το να έχεις followers δεν σημαίνει ότι θα δώσει ο άλλος αρκετά χρήματα. Δεν έχουμε ένα brand με πολύ φθηνό προϊόν ή χαμηλές τιμές. Είναι ένα brand με τιμές για έναν άνθρωπο που οικονομικά παίρνει όχι ένα βασικό μισθό, οπότε ο άλλος επενδύει στο ρούχο. Στα ρούχα ή στο κόσμημα, δεν το παίρνει για πλάκα ή αψήφιστα. Ούτε οι πολύ μικρές ηλικίες που είναι το μεγαλύτερο κοινό εμένα και της Μαίρης ίσως. Οπότε ο άλλος θα επενδύσει, πρέπει να αποδείξεις πράγματα, πρέπει να του αρέσει το ρούχο, να είναι ποιοτικό, να έχει ένα σύνολο πραγμάτων.

Πάει πολύ καλά αλλά δεν είναι απλό. Γενικά με το οικονομικό κομμάτι και τα νούμερα δεν τα πάω καλά. Έχουμε κοινό λογαριασμό με την Μαίρη και τα κέρδη πάνε εκεί. Είναι 50-50 η επιχείρηση. Βγάζουμε αρκετά χρήματα, είναι κερδοφόρα η επιχείρηση. Αλλά δεν θα βγάζουμε τόσο εύκολα επειδή έχουμε followers».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στιγμές ευτυχίας για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Αδημοσίευτη φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο μέσα από το μαιευτήριο

Share