Στα χιόνια με την οικογένειά του ο Γιάννης Πλούταρχος - Το απολαυστικό βίντεο στα social media

Τα παιχνίδια με τα παιδιά του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στα χιόνια με την οικογένειά του ο Γιάννης Πλούταρχος - Το απολαυστικό βίντεο στα social media

Μπορεί η κακοκαιρία Ελπίς να έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα και καταστροφές, ωστόσο έχει φέρει πολλά χαμόγελα και όμορφες στιγμές σε χιλιάδες ανθρώπους, μιας και σπανίως χιονίζει τόσο πολύ, ειδικά στην Αττική.

Ανάμεσα σε εκείνους που βγήκαν έξω να απολαύσουν τα χιόνια και να παίξουν ήταν ο Γιάννης Πλούταρχος μαζί με την οικογένειά του. Ο γνωστός τραγουδιστής ένιωσε πάλι παιδί και απόλαυσε τις στιγμές αυτές με τα παιδιά του.

Μάλιστα, η κόρη του, Ελεονώρα Κακοσαίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα απολαυστικό βίντεο.

Το βίντεο με τον Πλούταρχο και τα παιδιά του στα χιόνια

Σε σχέση ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου

Η πρόσφατη επιτυχία του έχει τίτλο "Η μία". Το τραγούδι έγινε αμέσως Youtube trend και μετρά σχεδόν μισό εκατομμύριο views. Από τους καλύτερους τραγουδιστές και συνθέτες της νεότερης γενιάς, ο Γιώργος Κακοσαίος δεν είναι μόνο ταλαντούχος και πετυχημένος στην επαγγελματική του ζωή αλλά όπως όλα δείχνουν και στην προσωπ8ική του ζωή έχει πετύχει γκολ στον έρωτα - καθότι πρώην τερματοφύλακας στην ακαδημία του Παναθηναϊκού - και πρόσφατα δεσμευμένος.

Ο 21χρονος γιος του Γιάννη Πλούταρχου σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, μερικές μέρες πριν βρέθηκε στο πεδίο του Άρεως στο "Άλσος" για να παρακολουθήσει την παράσταση της Άννας Βίσση με αντρική συντροφιά, ακριβώς όμως δίπλα του καθόταν μια πανέμορφη ξανθιά κοπέλα - αγνώστων λοιπών στοιχείων - που οι καλά γνωρίζοντες μας μετέφεραν ότι είναι "η μία του", το κορίτσι που το τελευταίο διάστημα μονοπωλεί το ενδιαφέρον και την καρδιά του.

Εκείνος - κατά μάνα κατά κύρη, που λέει και ο θυμόσοφος λαός - είναι τόσο χαμηλών τόνων και ακόμα πολύ μακριά από την δημοσιότητα και μόλις αντιλήφθηκε τον φωτογραφικό φακό του YOU προσπάθησε να τον αποφύγει.

Γιώργος Κοκοσαίος σχέσηΓιώργος Κοκοσαίος γιος Γιάννη Πλούταρχου