Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

«Λυπάμαι την κατάντια του Φιλιππίδη»

«Είναι αδύνατον να φέρεσαι έτσι στους ανθρώπους»

«Λυπάμαι την κατάντια του Φιλιππίδη»
News 26.01.2022 20:58
Από Ίρις Βίλα

Στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε συνέντευξη ο Σπύρος Σαραφιανός. Ο ίδιος μίλησε μεταξύ άλλων για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο και για πόσο τον λυπεί που ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για σοβαρά αδικήματα.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Σαραφιανού

-Συνάδελφοί σας προφυλακίστηκαν με την κατηγορία πολύ σοβαρών αδικημάτων. Σοκαριστήκατε;

Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις την ιδιωτική πλευρά των ανθρώπων. Όλο αυτό το θέμα μου προξένησε μια τεράστια λύπη. Σαφέστατα είμαι δίπλα σε όσους έχουν υποστεί τέτοιες συμπεριφορές και πράξεις.

Είναι ντροπή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Από την άλλη μεριά όμως, με λυπεί πάρα πολύ το πώς ο Πέτρος Φιλιππίδης ξεπέρασε τα όρια που μπορεί να έχουν οι πράξεις μας. Λυπάμαι την κατάντια του Πέτρου. Να είσαι ταλαντούχος, να έχεις φτάσει σε ένα σημείο και να μην σέβεσαι το πού έχεις φτάσει, αλλά και τον κόσμο που σε έφτασε εκεί.

Είναι αδύνατον να φέρεσαι έτσι στους ανθρώπους. Αυτό με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ. Δεν έχω δουλέψει μαζί του για να έχω προσωπική άποψη, αν και άκουγα διάφορα, όπως ότι ήταν αυταρχικός, αλαζονικός και απότομος. Αυτή την σκοτεινή και άθλια πλευρά δεν την γνώριζα και δεν πιστεύω ότι την γνώριζαν και πολλοί καθώς αυτά τα κρύβουν, δεν τα ομολογούν ούτε στον εαυτό τους

.Όσον αφορά τον Λιγνάδη, το μόνο που ήταν γνωστό, ήταν η σεξουαλική του επιλογή. Δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε τέτοιες γκρίζες ζώνες.

Είτε λέγεσαι Φιλιππίδης, είτε λέγεσαι Λιγνάδης, όπως κι αν λέγεσαι, είναι ντροπή αυτές οι συμπροφορές. Η αξιοπρέπειά μας είναι πάνω από όλα και όταν μας συμβαίνει κάτι πρέπει να μιλάμε αμέσως. Να μην φοβόμαστε!

Πέτρος Φιλιππίδης: Πραγματοποιήθηκε ο πλειστηριασμός του σπιτιού του στο Σοφικό Κορίνθου

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστή η είδηση πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει πολλά χρέη με αποτέλεσμα να ξεκινήσει σήμερα 19/01 ο πλειστηριασμός του σπιτιού του στο Σοφικό Κορίνθου σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Πρωινού».

Έτσι, σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1, ο πλειστηριασμός ξεκίνησε στις 10 το πρωί και η τιμή εκκίνησης είναι 176.400 ευρώ, αλλά ο δικηγόρος του θεωρεί ότι θα αναβληθεί για ακόμα μία φορά.

Μάλιστα, θέλουν τον ηθοποιό να έχει υψηλό χρέος προς τις τράπεζες, το οποίο δε δύναται να αποπληρωθεί με αποτέλεσμα τα ακίνητά του να κινδυνεύουν με πλειστηριασμό. Να τονίσουμε πως πριν από λίγο είχαν αποκαλυφθεί τα χρήματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Τον λατρεύω τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Σταθακόπουλος: Αποκάλυψε το τρόπο που ξεπέρασε ψυχολογικά την κακοποιητική συμπεριφορά του Φιλιππίδη

Share