Με καστανά μακρυά μαλλιά και τελείως διαφορετικό στυλ - Δείτε πως είναι σήμερα ο Sin Boy

Καμία σχέση με τον τράπερ που είχαμε πρωτογνωρίσει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με καστανά μακρυά μαλλιά και τελείως διαφορετικό στυλ - Δείτε πως είναι σήμερα ο Sin Boy

Εκτός της ελληνικής σόομπιζ βρίσκεται τα τελευταία χρόνια ο Sin Boy, ο τράπερ που έχει ιδιαίτερα γνωστός μέσα από το πολυσυζητημένο κομμάτι «Μαμά». Ο ίδιος -που προκάλεσε αντιδράσεις με την ανάρτησή του για το εμβόλιο- μένει πλέον μόνιμα στην Αλβανία, ωστόσο πρόσφατα επισκέφθηκε την Θεσσαλονίκη.

Όπως είδαμε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Sin Boy δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον τράπερ που πρωτογνωρίσαμε. Και αυτό γιατί άφησε τα ροζ και πολύχρωμα γενικά μαλλιά στο παρελθόν, αφήνοντας τα πια στο φυσικό καστανό τους χρώμα.

Επίσης, μεγάλη αλλαγή φαίνεται πως έχει και στο στυλ του, καθώς τα ρούχα που φοράει δεν είναι τόσο εκκεντρικά και τολμηρά.

Η εικόνα του Sin Boy σήμερα

Η ζωή και η καριέρα του Sin boy

Γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία Αττικής, ενώ κατάγεται από την Αλβανία. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι πέρασε δύσκολα κατά την παιδική του ηλικία, τώρα όμως μπορεί να στηρίξει οικονομικά τον εαυτό του αλλά και την οικογένειά του.

Το 2017 υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Heaven Music και έγινε γνωστός από διάφορα τραγούδια, όπως το “Μάμα”. Στις 5 Σεπτεμβρίου 2018 κυκλοφόρησε το σινγκλ “Gigi”, με την επίσης αλβανικής καταγωγής τραγουδίστρια Ρίνα, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Το 2019 κυκλοφόρησε το τραγούδι Mama, με τους Υποχθόνιο, MadClip και iLLEOo, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, ενώ οι παρωδίες του τραγουδιού είναι επίσης επιτυχημένες. Το τραγούδι έφτασε τις 34 εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέσα σε δύο μήνες. Ωστόσο, το εν λόγω τραγούδι έχει προκαλέσει αντιδράσεις από μια μερίδα ατόμων.

Στις 21 Ιουνίου 2019, κυκλοφόρησε το τραγούδι Sientelo, ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες και μπαίνοντας στις τάσεις.

Στις 22 Ιουλίου 2019, ο Sin Boy κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με όνομα KaGuRas με τη δισκογραφική εταιρεία Minos EMI. Τα τραγούδια που περιέχει είναι τα: Mama?, Sientelo, #31#(Kaguras), Americana, Comsi Comsa, Camila, Angelina, Ciao Bella.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, ανακοίνωσε με ανάρτησή του ότι αλλάζει το ψευδώνυμό του από Sin Boy σε Lil Jesus, ακύρωσε όλες τις συναυλίες του και ισχυρίστηκε ότι κάποιοι θέλουν να τον σκοτώσουν.Κατήγγειλε και κατηγόρησε τους Ιλλουμινάτι, τη μουσική βιομηχανία, τον Κυριάκο Μητσοτάκη κ.α. και αποχώρησε από τη δισκογραφική εταιρία Minos EMI.

Στις 16 Μαΐου 2020, κυκλοφόρησε, μαζί με τη σύντροφό του Rina, το δεύτερο άλμπουμ με όνομα ΜΜ, σε συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρεία AlphaPopOriginal. Τους προηγούμενους μήνες είχαν κυκλοφορήσει ως σινγκλ τα κομμάτια Meredith, Tentancion και Matrix. Το 2ο άλμπουμ του πειραματίζεται με ποπ και ηλεκτρονικούς ήχους, καθώς και χορευτικά μπιτ με επιρροές από Italian Disco των 80s, Eurodance, ξεφεύγοντας από τον ήχο της ρεγκετόνιον και κάνοντας κάτι μοναδικό σε σχέση με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες του είδους.