Νίκος Αναδιώτης: Η εξομολόγηση του για τη θρησκεία: «Όταν επιστρέφω από το Άγιον Όρος...»

Η αποκάλυψη του για την ζωή στην επαρχία

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Νίκος Αναδιώτης: Η εξομολόγηση του για τη θρησκεία: «Όταν επιστρέφω από το Άγιον Όρος...»

Ο Νίκος Αναδιώτης, έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία του με τη γυναίκα του, στο ποιος κάνει «κουμάντο» στο σπίτι, στα μυστικά ενός ευτυχισμένου γάμου αλλά και στη σχέση του με το Θεό και τις στιγμές ηρεμίας και προσευχής στο Άγιο Όρος.

Άλλωστε, ο αγαπημένος ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για την πίστη του, η οποία μεγάλωσε ακόμα περισσότερο μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε.

Οι δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη

«Ωραία η ζωή στην επαρχία» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναδιώτης για την μετακόμιση του στο Αίγιο και πρόσθεσε:

«Έχω πτυχίο από την Γυμναστική Ακαδημία και έφτιαξα ένα χώρο που κάνουμε προπόνηση» τονίζοντας ότι δεν έχει κάτι τηλεοπτικό αυτή την περίοδο.

«Είμαι 39, δεν είμαι 29. Ωραίο και το 29, αλλά δεν είμαι. Δεν θα σηκωθώ από το κρεβάτι με την ίδια όρεξη, αλλά φροντίζω να μην έχω βαρύνει ακόμα και η γυμναστική είναι ένας τρόπος»

«Τα παιδιά δεν τα αποφασίζουμε εμείς, άλλος μας τα στέλνει, θα ήταν δώρο» πρόσθεσε και συμπλήρωσε πως «ο θρησκευτικός τρόπος ζωής με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Όταν επιστρέφω από ένα ταξίδι στο Άγιον Όρος, αυτό μεταφέρεται και στους γύρω μου»: δήλωσε στο ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού.

«Στις γυναίκες μαμάδες βγάζω το καπέλο, δεν μπορεί άνδρας να αντικαταστήσει τις δουλειές που κάνουν» σημείωσε ο Νίκος Αναδιώτης και πρόσθεσε: «Έφερε ο μικρός τους βαθμούς και είπα “τα συγχαρητήρια στη μαμά σου που σε διαβάζει, όχι σε σένα”»

Για τη σύζυγό του, ο ηθοποιός, είπε: «Με τη Βασιλική είμαστε 10 χρόνια παντρεμένοι. Γνωριστήκαμε σε ένα διαφημιστικό, την πέρασα για μοντέλο. Να τα βγάλεις πέρα με γυναίκα σε κουβέντα δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν πρόκειται να βγεις κερδισμένος ποτέ. Θέλει λίγη διπλωματία».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του ηθοποιού για την συνεργασία του με την Σπυροπούλου

Ο Νίκος Αναδιώτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου μέσα σε όλα ο ίδιος μίλησε για την ζωή του αλλά και για τις τηλεοπτικές του συνεργασίες που τον έχουμε δει ανά καιρούς.

Ο Νίκος Ανδιώτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αποφασίσαμε με τη Βασιλική να μείνουμε στο Αίγιο όταν εκείνη ήταν έγκυος στο δεύτερο γιο μας. Μπορεί και να καταλήξω στο Αίγιο, να γίνει αυτό το λιμάνι μου».

Και συνέχισε λέγονατας: «Φέτος δεν μου έχει παρουσιαστεί κάποια τηλεοπτική πρόταση και σκέφτομαι να εκμεταλλευτώ το πτυχίο της γυμναστικής ακαδημίας στο Αίγιο».

«Έχω κάνει επαγγελματικά λάθη, όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα. Η συνεργασία μου με την εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου” ήταν δύσκολη, αλλά τη δυσκόλευα κι εγώ με τη σειρά μου. Είχε περάσει από το μυαλό μου να αποχωρήσω από την εκπομπή “Σπίτι μου σπιτάκι μου” αλλά ήθελα να τηρήσω την συμφωνία μας», πρόσθεσε ο Νίκος Αναδιώτης.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Νίκος Αναδιώτης είπε: «Δεν ήμασταν ποτέ φίλοι», ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε τις φήμες ότι του είχε γίνει πρόταση για συμμετοχή στο Survivor. Για τη σχέση του με το Θεό, ο Νίκος Αναδιώτης είπε: «Η σχέση μου με τον Θεό ήταν μια εσωτερική μου ανάγκη.

Είχα τρία σοβαρά ατυχήματα με αυτοκίνητο και εγώ βγήκα με αμυχές. Θεωρώ ότι κάποιος με έσωσε», ενώ δήλωσε ότι δεν μετάνιωσε που είπε ότι κοινώνησε εν μέσω κορωνοϊού, όμως «αν προβλημάτισα κάποιους ζητώ συγγνώμη».