Σόλων Τσούνης: Αποκάλυψε πρώτη φορά το άγνωστο περιστατικό με θαυμάστρια - «Μου έστελνε απειλητικά μηνύματα...»

Πως αντέδρασε ο ηθοποιός;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σόλων Τσούνης: Αποκάλυψε πρώτη φορά το άγνωστο περιστατικό με θαυμάστρια - «Μου έστελνε απειλητικά μηνύματα...»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «Mega Καλημέρα», το πρωί της Πέμπτης 27/1, ο Σόλων Τσούνης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ανταγωνισμό που τον άφησε χωρίς δουλειά και την εμμονική του θαυμάστρια που τον έκανε να απευθυνθεί στην αστυνομία. Τον αγαπημένο ηθοποιό, μάλιστα, θα δούμε να κάνει την είσοδο του στις Άγριες Μέλισσες, σε ρόλο έκπληξη.

Οι αποκαλύψεις του Σόλωνα Τσούνη για την εμμονική θαυμάστρια που τον οδήγησε στην αστυνομία

«Κάθε εμπόδιο είναι για καλό», είπε ο Σόλων Τσούνης, όταν αναφέρθηκε σε δουλειά που έχασε εξαιτίας του κακού ανταγωνισμού που έχει βιώσει.

Για τις εκδηλώσεις θαυμασμού ο ηθοποιός είπε: «Είχα μία εμμονική θαυμάστρια, ήταν φοβιστικό τότε και πήγα στην αστυνομία. Πήγα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γιατί μία θαυμάστρια από ψεύτικο προφίλ μου έστελνε απειλητικά μηνύματα».

«Πέρασα πολύ ωραία εφηβικά χρόνια, αλήτικα με την καλή» εξομολογήθηκε ο Σόλων Τσούνης και πρόσθεσε σχολιάζοντας το μέλλον:

«Δεν είμαι φανατικός εργένης, θέλω να κάνω οικογένεια».

Οι δηλώσεις του ηθοποιού για την απώλεια του πατέρα του

Ο Σόλων Τσούνης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα του. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος ήταν και στην σειρά «Το σόι σου» αναφέρθηκε από την άλλη και στην απόφασή του να παίξει στην παράσταση που πρωταγωνιστούσε την ίδια μέρα.

Πώς γίνεται κάποιος να πηγαίνει να παίξει αμέσως μετά τον χαμό του γονιού του; Πού βρήκες τη δύναμη;

«Ναι, έχασα πριν έξι χρόνια τον μπαμπά μου, ήταν άρρωστος. Το ίδιο βράδυ πήγα κι έπαιξα. Η αλήθεια είναι ότι μου είχε προταθεί από το θέατρο να μην γίνει η παράσταση αλλά επειδή είχα κανονίσει όλα τα διαδικαστικά, τους είπα ότι θα πάω κανονικά.

Ήταν μια δύσκολη μέρα, δεν την θυμάμαι και πολύ καλά, αλλού πατούσα κι αλλού βρισκόμουν. Παρ’ όλα αυτά, το θέατρο έχει τη μαγική ικανότητα να σε μεταφέρει αλλού και να βγαίνεις από τον εαυτό σου. Τελικά μου έκανε καλό καθώς αποφόρτισε λίγο την ψυχολογία μου.

Θυμάμαι ότι ήμουν πολύς βαρύς και στενοχωρημένος αλλά για δύο ώρες σκεφτόμουν μόνο τον ρόλο μου. Το ίδιο με βοήθησε και η σειρά που έπαιζα, καθώς όλοι από το Σοϊ σου ήταν για εμένα μια μεγάλη αγκαλιά. Είναι η λεγόμενη εργασιοθεραπεία, που σε αυτές τις καταστάσεις βοηθάει.»