Κατερίνα Λένη: Αποκάλυψε στον αέρα του Super Κατερίνα αν θα δεί την ερωτική ταινία του Πρώιου

Το επικό σχόλιο!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Κατερίνα Λένη: Αποκάλυψε στον αέρα του Super Κατερίνα αν θα δεί την ερωτική ταινία του Πρώιου

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση για τον πρώην παίκτη του MasterChef, Διονύση Πρώιο, ότι θα συνεργαστεί με τον Σειρηνάκη για την δημιουργία ταινίας ερωτικού περιεχομένου. Έτσι, με αφορμή την συνέντευξη του στην Super Κατερίνα, το πρωί της Πέμπτης 27/1, η Κατερίνα Λένη ρωτήθηκε on air αν θα παρακολουθήσει την ερωτική τανία του πρώην συμπαίκτη της. Η αγαπημένη σεφ, τότε, έκανε ένα φοβερό σχόλιο, που φυσικά προκάλεσε τα γέλια των συνεργατών της.

Το σχόλιο της Κατερίνας Λένη για τον Διονύση Πρώιο

«Είχα κάνει 9 μήνες φυλακή, αλλά αποδείχθηκε ότι ήμουν αθώος. Οι πρώτες μέρες στη φυλακή ήταν πολύ δύσκολες. Την τελευταία μέρα, το πρωί ξυριζόμουν στη φυλακή για να πάω στο δικαστήριο και το βράδυ έτρωγα σούσι με τους φίλους μου. Με φώναξαν κι έκανα την ερωτική ταινία, οπότε είναι τιμή μου και θα το έκανα πάλι, αν με φώναζαν», είπε ο Διονύσης Πρωϊός.

«Μην πάει χαμένο τέτοιο ταλέντο! Δεν ξέρω αν έχει κάνει ταινία, συγγνώμη κιόλας. Έχω άλλα ενδιαφέροντα. Οπωσδήποτε θα τη δω, αν τα βρεις να μου τη στείλεις κατευθείαν», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λένη στην Κατερίνα Καινούργιου.

Οι δηλώσεις του πρώην παίκτη του Masterchef για την στροφή στην καριέρα του

Πολλές διαφορετικές ασχολίες έχει αποκτήσει ο Διονύσης Πρώιος, μετά το τέλος του Masterchef. Ο ίδιος συγκεκριμένα πριν καιρό ήταν πρωταγωνιστής σε ερωτικές ταινίες ενώ τώρα αποφάσισε να γίνει... ιερέας.

Ο ίδιος συγκεκριμένα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (11/11) στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και αποκάλυψε πως μετά το ριάλιτι μαγειρικής βρήκε κλειστές πόρτες για αυτό και αναγκάστηκε να δοκιμαστεί σε διαφορετικά πράγματα.

«Από μικρό παιδί πάντα ο Θεός ήταν στη ζωή μου. Όταν έφυγε ο γιος μου αποφάσισα να γίνω ιερέας. Διάβασα, ψάχτηκα και πριν από μερικούς μήνες ήρθες το πτυχίο μου και έγινα “Πάτερ Νιόνιος”. Πλέον μπορώ να παντρεύω και να βαπτίζω στην εκκλησία του σύμπαντος. Έχω κάνει ήδη έναν γάμο,, το καλοκαίρι, στην Καλαμάτ».

Από όταν βγήκα από το παιχνίδι, άρχισε αυτό με τον κορονοϊό. Ήθελα να κάνω εκπομπή μαγειρικής, μου έκλεισαν τις πόρτες. Έγραψα ένα βιβλίο και πάλι βρήκα κλειστές πόρτες. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με το όνομά μου. Ξαφνικά μου ήρθε μια πρόταση από τον Σειρηνάκη, μίλησα με τη μαμά μου, τελικά βρήκαμε μια “συνταγή” για το τι θα κάνουμε και να έχει και ερωτικό περιεχόμενο. Δεν με ντούμπλαρε κανείς, είμαι ο ίδιος στις σκηνές».