Με ασύλληπτη θέα και σύγχρονη διακόσμηση - Φωτογραφίες από το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο

Είναι μαγευτικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με ασύλληπτη θέα και σύγχρονη διακόσμηση - Φωτογραφίες από το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο

Απίστευτο είναι το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο. Η ηθοποιός η οποία κατάγεται από την Σκάλα Λακωνίας, διαθέτει μια τέλεια μονοκατοικία η οποία βρίσκεται σε ύψωμα και έχει θέα την θάλασσα αλλά και τον φάρο Κρανάη που έχει απόσταση 500 μ. από το λιμάνι.

Η ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τα παιδιά τους, σχεδόν κάθε καλοκαίρι ταξιδεύουν στο Γύθειο για να περάσουν μερικές ήρεμες ημέρες, αλλά και για να δει την οικογένεια της, αφού ο αδερφός της μένει μόνιμα εκεί με την σύζυγό του και τα παιδιά του.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Οικονομάκου στο Γύθειο

Το σπίτι της ωστόσο, σπάνια το βλέπουμε και αυτό από αναρτήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως λοιπόν έχουμε δει, η μονοκατοικία της διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια με απίστευτη θέα, αλλά και μεγάλο κήπο με πολλά λουλούδια και φυτά, όπως άλλωστε έχει και στο σπίτι της στα βόρεια Προάστια. Επίσης, οι εξωτερικοί τοίχοι είναι από πέτρα.

Όσον αφορά το εσωτερικό, η διακόσμηση είναι πολύ σύγχρονη με ανοιχτούς τόνους στις αποχρώσεις.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο

Σπίτι Αθηνάς Οικονομάκου Γύθειο

Όταν δεν πάει Γύθειο ταξιδεύει στο ξενοδοχείο του συζύγου της

Αν έχετε σκοπό να επισκεφθείτε την Σαντορίνη πρέπει να ξέρετε οπωσδήποτε πόσο κοστίζει μια βραδιά σε αυτό το... παλάτι γιατί αξίζει να πάτε!

Το Kivotos Santorini βρίσκεται στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, σε απόσταση 60μ. από τον Σκάρο και διαθέτει τέσσερις σουίτες και τρεις βίλες, εστιατόριο, spa αλλά και skybar.

Όλα τα δωμάτια έχουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο και ένα από τα πιο εντυπωσιακά του στοιχεία είναι η θέα που προφέρει στη θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και το ηφαίστειο. Μερικά δωμάτια Το υπέροχο design του με το ελληνικό στοιχείο ταιριάζει απόλυτα με το νησί! Πόσο κοστίζει όμως ένα βράδυ στο εντυπωσιακό αυτό ξενοδοχείο;

Επειδή το Kivotos Santorini θα αποτελέσει το νέο στολίδι της Σαντορίνης και θα προκαλέσει αίσθηση στον ξενοδοχειακό χάρτη του νησιού αλλά και της Ελλάδας, αναζητήσαμε πόσο θα χρειαστεί να πληρώσει κάποιος για μία διανυκτέρευση… Η τιμή του λοιπόν για ένα βράδυ ξεκινάει από 1080€ και αφορά τη Junior Σουίτα με βεράντα. Ενώ για τη King Σουίτα με θέα τη θάλασσα και ιδιωτική πισίνα θα χρειαστεί να δώσει κάποιος 2070€.

Δείτε φωτογραφίες του στο Travelstyle.gr