«Είναι από τα ονόματα που έχουν ακουστεί» - Η αποκάλυψη της Καίτης Φίνου για την παρενόχληση που δέχθηκε

«Με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε, αυτοϊκανοποιούταν»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είναι από τα ονόματα που έχουν ακουστεί» - Η αποκάλυψη της Καίτης Φίνου για την παρενόχληση που δέχθηκε

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (27/1) η Καίτη Φίνου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό παρενόχλησης που είχε βιώσει κάπου στα 40 της, όταν ένας από τους ηθοποιούς, του οποίου το όνομα μάλιστα ακούστηκε στο MeToo, την πήρε τηλέφωνο ενώ αυτοϊκανοποιούνταν.

Η ίδια μίλησε και για τον βιασμό της (δείτε εδώ τη συγκλονιστική ιστορία της), ενώ εξήγησε πως όταν βγήκαν στην επιφάνεια τα ονόματα των ηθοποιών που κατηγορούνται δεν έπεσε από τα σύννεφα.

Η Καίτη Φίνου για την παρενόχληση που δέχθηκε

«Μιλάμε για το 1976. Πηγαίνοντας για την Καλογριά έκανα μια παρατήρηση για το δάσος. Στην επιστροφή με πήγε στο δάσος, κλείδωσε, έβγαλε το στιλέτο. Εγώ άρχισα να κλαίω. Δεν μπόρεσε να μου κατεβάσει το παντελόνι. Δεν υπήρχε τίποτα το θηλυκό πάνω μου. Έκανε ό,τι έκανε. Τον δάγκωσα στον λαιμό. Αυτό που θυμάμαι είναι τα μάτια του πώς γυαλίζανε την ώρα της πράξης.

Από εκεί άλλαξαν όλα. Από τότε δεν ήθελα να είμαι μόνη.

Το κατάλαβα στα 40 μου όταν έκανα ψυχοθεραπεία.

Στον γυρισμό έτρεχε πολύ και με εκβίαζε ότι θα ρίξει το αυτοκίνητο και θα με ρίξει σε ένα χαντάκι», είπε αρχικά.

«Στα 40 τόσα μου, δέχτηκα τηλεφώνημα από πασίγνωστο ηθοποιό… βογκούσε. Βογκούσε κι εγώ νόμιζα ότι είχε χτυπήσει. Εκείνη την ώρα έπαιζα μπιρίμπα με τρεις φίλες, βλέπω το όνομα και λέω «Τι θέλει; Εγώ έχω να μιλήσω με αυτόν τον άνθρωπο…». Κι άρχισε να βογκάει «Καίτη! Καίτη!» κι εγώ νόμιζα ότι χτύπησε. Αυτοϊκανοποιούταν και όταν άκουσα και το τέλος που το είπε καθαρά… Το μόνο που έκανα όταν το έκλεισα, κοιτάω τα κορίτσια και κάνω μπλιαχ… Είναι από τα ονόματα που έχουν ακουστεί. Ήμουν 46-47″. Επειδή μάθαμε και το όνομα μετά εμείς, δεν περιμέναμε κάτι άλλο δηλαδή, το πιστοποιήσαμε», είπε χαρακτηριστικά η Καίτη Φίνου.

Οι δύσκολες ώρες που βίωσε η Καίτη Φίνου

Στο Πρωινό μίλησε η Καίτη Φίνου και αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές που περνάει τις τελευταίες ώρες. Η ηθοποιός είδε τα λεφτά της να εξαφανίζονται μέσα σε λίγα λεπτά από τον τραπεζικό της λογαριασμό, με αποτέλεσμα να τρέχει και να μην φτάνει για να δει τι συνέβη.

Εξήγησε λοιπόν πως επρόκειτο για fake ιστοσελίδα, η οποία ήταν σχεδόν ίδια με την ιστοσελίδα της τράπεζας της, με αποτέλεσμα να την πατήσει και να της κλέψουν τα χρήματα. Τόνισε ωστόσο πως ευτυχώς στον λογαριασμό της δεν είχε πολλά λεφτά παρά μόνο αυτά για τα έξοδα της εβδομάδας.

«Και που να μη μου έπεφτε και το φλουρί. Εγώ δεν είχα ποτέ μου τραπεζικές κάρτες. Έβγαλα λόγω κορονοϊού και δεν ήξερα τι συμβαίνει, δεν είχα ενημερωθεί και δεν είχε διαβάσει e-mail, δεν γνώριζα τίποτα. Χθες μου βάλανε στον λογαριασμό κάποια λεφτά και μέσα σε λίγα λεπτά πριν προλάβω να ανοίξω το κινητό μου, αυτά τα χρήματα είχαν εξαφανιστεί. Δεν ήταν μεγάλο το ποσό αλλά ήταν τα χρήματα με τα οποία θα περνούσα την εβδομάδα μου.

Θα κάνω αμφισβήτηση της συναλλαγής, αλλά πρέπει να περάσουν 48 ώρες. Επικοινώνησα και μέσα από τα social media και κατάλαβα πως πολλοί την έχουν πατήσει και πολλοί με βγάλανε και χαζή, γιατί εγώ δεν ήξερα ότι έχουν αντιγράψει την ιστοσελίδα της τράπεζας. Δε θα το άνοιγα αν δεν έγραφε πως ήταν η τρίτη ειδοποίηση και πως η χρεωστική μου κάρτα τέθηκε σε αναστολή. Πήγα στην τράπεζα χθες. Δεν τα ήξερα, τα έμαθα. Ξέρουν που χτυπάνε» είπε, μεταξύ άλλων, η Καίτη Φίνου μετά την αποκάλυψη για την... σεξουαλική της προτίμηση.