Δύσκολες στιγμές για τον Γιώργο Ασημακόπουλο - Αποφάσισε να κινηθεί νομικά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δύσκολες στιγμές για τον Γιώργο Ασημακόπουλο - Αποφάσισε να κινηθεί νομικά

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Πέμπτης (27/1) ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ταλαιπωρία που έζησε στην Αττική Οδό τις προηγούμενες μέρες, όπως πολύς κόσμος, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Όπως εξήγησε αναγκάστηκε να πηδήξει μάντρες προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι του και έτσι έχει αποφασίσει να κινηθεί νομικά.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Ασημακόπουλου για την ταλαιπωρία που έζησε

«Πήγα από Αττική οδό και ήμουν τυχερός γιατί βρήκα ένα εκχιονιστικό, το ακολούθησα και πήγα λίγο παρακάτω. Ευτυχώς εγκατέλειψα το αυτοκίνητο και βρήκα άλλα δύο παιδιά που πήγαν Νότια, είπαμε να πάμε με πόδια. Πηδήξαμε μάντρες…Θα κινηθώ νομικά γιατί ήταν ταλαιπωρία», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή με την Αττική Οδό

Στην κυκλοφορία έχουν αρχίσει να δίνονται τμήματα της Αττικής Οδού, δύο ημέρες μετά την πλήρη κατάρρευση του πιο σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου της Αττικής, ο οποίος μετατράπηκε σε «λευκή παγίδα» για χιλιάδες οχήματα λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Σύμφωνα με ανακοίνωση των υπουργείων Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και Προστασίας του Πολίτη, αποδόθηκαν στην κυκλοφορία:

  • το Τμήμα της Αττικής Οδού από είσοδο Ελευσίνας έως Κόμβο Κηφισίας-Δαχτυλίδι
  • το Τμήμα της Αττικής Οδού από Κόμβο Κηφισίας-Δαχτυλίδι έως είσοδο Ελευσίνας
  • το Τμήμα της Περιφερειακής Υμηττού από τα Διόδια Κατεχάκη με κατεύθυνση τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Σημειώνεται πάντως πως συνεχίζουν να παραμένουν κάποια οχήματα ακινητοποιημένα.

Αυτά υπολογίζεται πως ανέρχονται σε περίπου 500 και βρίσκονται κυρίως στο τμήμα από Κάντζα έως λεωφόρο Μαραθώνος και ανά σημεία στο Γέρακα, την Ανθούσα και τη Δυτική Περιφερειακή Υμηττού, ανάμεσα στα Βριλήσσια και την Αγία Παρασκευή.