Θοδωρής Αθερίδης: Η αποκάλυψη για το Σ' αγαπώ Μ' αγαπάς - «Χρειάστηκαν 31 λήψεις για να...»

Τι είπε για την σχέση του με την Δήμητρα Παπαδοπούλου

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Θοδωρής Αθερίδης: Η αποκάλυψη για το Σ' αγαπώ Μ' αγαπάς - «Χρειάστηκαν 31 λήψεις για να...»

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη» έκανε ένα ταξίδι στο χρόνο, το πρωί της Πέμπτης 27/1, και με τη βοήθεια του Θοδωρή Αθερίδη αποκάλυψε άγνωστες και αστείες ιστορίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς «Σ' αγαπώ - Μ' αγαπάς».

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που πρόσφατα αποκάλυψε την περιπέτεια του με τον εθισμό στον αλκοολισμό, μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση του με την συμπρωταγωνίστρια του στη σειρά, Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Η αναδρομή του Θοδωρίδη Αθερίδη στη σειρά Σ' αγαπώ - Μ' αγαπάς

«Όταν ξεκινήσαμε το “Σ’ αγαπώ μ’ αγαπάς” πληρωνόμασταν σε δραχμές και όταν τελειώσαμε πληρωνόμασταν σε ευρώ. Δεν υπήρξε ούτε ένα ζευγάρι στην Ελλάδα που να μην είδε τον εαυτό του μέσα στη σχέση μας.

Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν πρωτοφανείς. Όταν φώναζαν Θοδωρή δεν ήξερα αν φώναζαν εμένα ή τον Θοδωρή του ρόλου. Ο Θοδωρής του ρόλου έχει μια απόσταση από εμένα. Είναι όμως η απόλυτη ενσάρκωση του πατέρα μου», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης και πρόσθεσε για την σχέση του με την Δήμητρα Παπαδοπούλου:

«Είναι κομμάτι της ζωής μου. Είναι η πιο δαιμονική γυναίκα που έχω γνωρίσει. Μου είχε πει από την πρώτη στιγμή ότι η ατάκα “πότε θα γίνω μάνα” θα γίνει σλόγκαν της σειράς. Εγώ δεν το περίμενα. Το κανάλι είχε καταλήξει στη Δήμητρα και τον Κώστα Κόκλα. Η Δήμητρα ήθελε εμένα και ρώτησα τον Κώστα πριν πω το τελικό ok», και κατέληξε:

«Σε κάθε επεισόδιο κάναμε 5-6 λήψεις, οι οποίες φεύγανε από τα γέλια. Κάποια στιγμή γινόταν κουραστικό αυτό, γιατί πραγματικά δεν μπορούσαμε. Χρειάστηκαν 31 λήψεις για να κάνω τη σκηνή με τη Δήμητρα που είχε βάλει στον καφέ μου συμπληρώματα διατροφής. Η Δήμητρα έκανε καταπληκτικό κλείσιμο της σειράς. Με είχε συγκινήσει πάρα πολύ».

Η εξομολόγηση του Αθερίδη για την κόρη του

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων και για την κόρη του αλλά και το επάγγελμα του.

«Το κανονικά είναι οι ηθοποιοί να μην έχουν λεφτά και να παλεύουν με 3 και 4 δουλειές και να παλεύουν να μην μείνουν στην “ψάθα”. Το ίδιο συμβαίνει και με τους διάσημους. Αυτό έχει το επάγγελμα. Το ότι υπάρχει γοητεία και φωτά δεν αλλάζει κάτι γιατί και αυτοί πολύ συχνά πεθαίνουν στην ψάθα γιατί το φως είναι της δουλειάς στοιχείο. Οι ηθοποιοί δεν είναι επιχειρηματίες». ανέφερε αρχικά.

«Εκείνοι που έκαναν λεφτά από παραγωγές είναι μετρημένοι. Σκληρό αλλά είναι επιλογή που την ξέρεις εξαρχής, είναι επάγγελμα ζωής, θέλεις να ζεις με αυτόν τον τρόπο. Ο λόγος που ανησυχούσα όταν έκανα το παιδί μου μου είναι ότι ήμουν ηθοποιός. Το ότι μεγάλωσα την κόρη μου από αυτή τη δουλειά δεν παίζεται!Τα μόνα λεφτά που έχω βάλει σε παραγωγή είναι για να κάνω το “Από έρωτα”», εξομολογήθηκε.