Ταραγμένη επέστρεψε στον αέρα του MEGA η Ελένη Μενεγάκη - «Δεν μπορεί να το συλλάβει το μυαλό μου»

Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστρια μετά από δύο ημέρες απουσίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ταραγμένη επέστρεψε στον αέρα του MEGA η Ελένη Μενεγάκη - «Δεν μπορεί να το συλλάβει το μυαλό μου»

Στον αέρα του MEGA επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης (27/1), μετά από δύο ημέρες απουσίας, λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε φυσικά στα προβλήματα που προκλήθηκαν, τονίζοντας πως νιώθει τυχερή που κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι της το απόγευμα της Δευτέρας (27/1) μέσα σε μόλις μία ώρα.

Οι δηλώσεις της Μενεγάκη για την κακοκαιρία

«Βγήκαμε έξω στις 4 το απόγευμα από το στούντιο και το περιβάλλον ήταν κάτασπρο. Είπαμε ότι τα καταγέραμε, φεύγουμε για να φτάσουμε στο σπίτι μας. Ήμουν η πιο τυχερή από όλους εδώ μέσα. Άκουγα ότι έκαναν ατελείωτες ώρες να φτάσουν στα σπίτια τους και δεν μπορούσε να το συλλάβει το μυαλό μου.

Όπως δεν μπορούσε το μυαλό μας να συλλάβει αυτό που έγινε στην Αττική Οδό. Έλεγα πως ό,τι και να γίνει αυτός ο δρόμος θα είναι πάντα ανοιχτός. Λες την πληρώνουμε, θα έχουν φροντίσει, έχουν έναν παραπάνω λόγο», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Μετά τις καταστροφές από την κακοκαιρία Ελπίς η Ελένη Μενεγάκη στήνει πάρτι - Ποιος ο λόγος;

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες και γιορτινό το κλίμα στο νέο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου λίγα 24ωρα μετά τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Ελπίς και η αιτία είναι μία και μοναδική, ο άντρας της ζωής της αλλά και η δεύτερη κόρη της Βαλέρια έχουν γενέθλια και η παρουσιάστρια θέλει να τους τα γιορτάσει και να τους τιμήσει έτσι όπως τους πρέπει και όπως εκείνη ξέρει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο...

Πιο συγκεκριμένα, την ερχόμενη Παρασκευή στις 28 του μήνα η δευτερότοκη κόρη της Βαλέρια γίνεται 14 χρόνων, ενώ την αμέσως επόμενη μέρα, στις 29 Ιανουαρίου, και ο Μάκης της γιορτάζει τα γενέθλιά του και κλείνει τα 53 του χρόνια. Μέρες γιορτής για το σπιτικό τους και η Ελένη δεν θα μπορούσε να μην ετοιμάσει προς τιμήν τους ένα πάρτι γενεθλίων σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του YOU.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

“Πολύχρονος αγάπη μου, είμαστε τόσο τυχεροί που σε έχουμε” ήταν η ανάρτησή της την περσινή χρονιά για τον άντρα της ζωής της. Με τόσο τρυφερά λόγια αγάπης και αξέχαστες οικογενειακές στιγμές γεμάτες φροντίδα θα γιορτάσει και φέτος η Ελένη τούς δικούς της ανθρώπους που τους βάζει πάνω από όλους και όλα.

Η παρουσιάστρια, ως γνωστόν, εκτός από καλοφαγού είναι και μανιώδης μαγείρισσα. Για τις επόμενες μέρες, λοιπόν -και οι προετοιμασίες ήδη έχουν ξεκινήσει- ετοιμάζεται να στρωθεί στην κουζίνα, ένα χόμπι που λατρεύει, για να περιποιηθεί τους καλεσμένους της. Τώρα, μάλιστα, που οι κόρες της μεγάλωσαν και έχει και τη δική τους βοήθεια, εκείνη θα στρώσει ένα γιορτινό τραπέζι με όλες τις σπιτικές λιχουδιές και γλυκά ώστε να μην μείνει κανένας... πεινασμένος και παραπονεμένος. Άλλωστε η φιλοξενία της και η περιποίησή της είναι σε όλους γνωστή.