Πολύ ευχάριστα νέα για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πολύ ευχάριστα νέα για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Πριν από λίγο καιρό ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είχε γνωστοποιήσει πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να μην μπορούσε να εμφανιστεί στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Πλέον ο γνωστός ηθοποιός είναι αρκετά καλά στην υγεία του καθώς αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στο θεατρικό σανίδη.

Η ανακοίνωση για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Η «ΘΕΑΜΑ ΑΚΡΟΠΟΛ» παρουσιάζει τον «ΚΟΥΡΕΑ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ» του Μπομαρσέ, με το Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου, στο θέατρο Ακροπόλ.

Η Σοφία Σπυράτου έστησε μία παράσταση κωμική, φασαριόζικη και ονειροπόλα, ενσωματώνοντας σύγχρονα στοιχεία και ταξιδεύοντας το θεατή μέσα από την καινούρια μετάφραση- διασκευή της Λουίζας Μητσάκου, με μία γλώσσα σημερινή. H μουσική της παράστασης, από τα γνωστά σε όλους θέματα του Ροσίνι έως τις πρωτότυπες μελωδίες του Μιλτιάδη Παπαστάμου συγκινούν και τονίζουν το μουσικό χαρακτήρα της παράστασης. Τα σκηνικά και τα κοστούμια του Μανόλη Παντελιδάκη εντυπωσιάζουν ισορροπώντας ανάμεσα στο κλασικό και το σύγχρονο.

Το ρόλο του Φίγκαρο αναλαμβάνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος ερμηνεύει και την περίφημη άρια του Ροσίνι ελαφριά πειραγμένη. Στο ρόλο του Ντοτόρε Μπαρτόλο ο Φάνης Μουρατίδης. Ο δεκαεπταμελής θίασος αποτελείται από ταλαντούχους ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές, μουσικούς καθώς και ζωντανή ορχήστρα.

«Θα μπορούσαμε να μη ζούμε» - Η ανάρτηση μετά την έκρηξη στη Συγγρού

Η έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 26/01 στη Λεωφόρο Συγγρού έχει σοκάρει τους πάντες. Μάλιστα, απέναντι από το κτίριο όπου έγινε η έκρηξη είναι το σπίτι που μένει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με τη σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού έκανε ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook όπου αναφέρθηκε σε όσα ακολούθησαν κατά την διάρκεια της έκρηξης αφού ανέφερε:

«Η έκρηξη έγινε ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία μας! Ήταν τρομακτική! Όπως μας είπε ο πυροτεχνουργός, ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσε να μην ζούσαμε. Διαλύθηκαν κουφώματα και ψευδοοροφές, είναι σαν να μας βομβάρδισαν, αλλά ευτυχώς είμαστε όλοι καλά άνθρωποι και σκυλιά!».

Οι αναρτήσεις στα social λόγω της έκρηξης στη Λεωφόρο Συγγρού

Ανάρτηση Χαραλαμπόπουλου μετά από την έκρηξη