Μαρία Δρακοπούλου: Από την Λάμψη στο Κάτι Ξαναψήνεται - Δείτε πως είναι σήμερα η γνωστή ηθοποιός

Τελείως διαφορετική η εικόνα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Δρακοπούλου: Από την Λάμψη στο Κάτι Ξαναψήνεται - Δείτε πως είναι σήμερα η γνωστή ηθοποιός

Στην εκπομπή Κάτι Ξαναψήνεται βρέθηκε να συμμετάσχει το απόγευμα της Πέμπτης 28/1 η Μαρία Δρακοπούλου, η γνωστή ηθοποιός που έχει συμμετάσχει στα σίριαλ «Λάμψη» και «Καλημέρα ζωή» αλλά και σε πλήθος τηλεοπτικών σειρών και θεατρικών παραστάσεων.

Η ίδια λοιπόν άνοιξε το σπίτι της προκειμένου να ετοιμάσει νόστιμα φαγητά τόσο για τους συμπαίκτες της όσο και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία ήταν απούσα από τα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας, καθώς νοσούσε από κορωνοϊό.

«Είμαι όσο φαίνομαι γιατί… ο καλλιτέχνης δεν έχει ηλικία! Η σχέση μου με την μαγειρική είναι αναγκαία. Δηλαδή τα άκρως απαραίτητα, γρήγορα και λειτουργικά, ίσα ίσα κάτι να φάμε για να αντέξουμε στο δύσκολο πρόγραμμα της ημέρας. Δεν έχει σημασία πόσο αναγνωρισμένος καλλιτέχνης είσαι, η τέχνη είναι επίπονη και απαιτεί κόπο και κατάθεση» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Δρακοπούλου στο εισαγωγικό της απόσπασμα.

Η Μαρία Δρακοπούλου στο Κάτι Ξαναψήνεται

«Μα αυτή είναι η δουλειά μου, να...» - Αποθεώθηκε από το Twitter η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την ατάκα της σε παίκτρια του Κάτι Ξαναψήνεται

Χαμός επικράτησε στο twitter κατά την διάρκεια του προχθεσινού (26/1) επεισοδίου της εκπομπής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Κάτι ξαναψήνεται, με αφορμή μια ατάκα της.

Η παρουσιάστια συγκεκριμένα θέλησε να αποστομώσει μια από τις παίκτριες, η οποία δεν ήταν ευχαριστημένη από το γεύμα του αντιπάλου της και δεν έτρωγε τίποτα.

Να υπενθυμίσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρισκόταν εκτός εκπομπής, καθώς νόσησε από κορωνοϊό, ωστόσο το έπαθλο δόθηκε κανονικά, απλά με την απουσία της ίδιας.

«Τι έγινε σήμερα ξεκίνησες δίαιτα;», της είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την παίκτρια να απαντά «Όχι, μάλλον δεν με έβλεπες καλά Κωνσταντίνα μου», με την παρουσιάστρια τέλος να λέει την επική ατάκα «Αυτή είναι η δουλειά μου, να σε βλέπω!».

Η ατάκα της Σπυροπούλου σε παίκτρια στο Κάτι ξαναψήνεται tweet

Η ατάκα της Σπυροπούλου σε παίκτρια στο  Κάτι ξαναψήνεται twitter

Η ατάκα της Σπυροπούλου σε παίκτρια στο  Κάτι ξαναψήνεται