Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Όταν ο Ηλίας Γκιώνης είχε εμφανιστεί το 2017 στην εκπομπή της Πάνια - «Οι γονείς φοβούνταν μην κάνω γκέι τα παιδιά τους»

Όσα είχε αναφέρει για το bullying που είχε δεχτεί στο σχολείο λόγω της σεξουαλικής του ταυτότητας

Όταν ο Ηλίας Γκιώνης είχε εμφανιστεί το 2017 στην εκπομπή της Πάνια - «Οι γονείς φοβούνταν μην κάνω γκέι τα παιδιά τους»
News 28.01.2022 10:50
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο επίκεντρο της προσοχής και του σχολιασμού βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Ηλίας Γκιώνης, με αφορμή τις αποκαλύψεις του για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη αλλά και για τους influencers.

Ο ακτιβιστής μάλιστα είχε ξαναεμφανιστεί στην τηλεόραση το 2017 και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια για να μιλήσει για το bullying που δέχτηκε στο σχολικό του περιβάλλον λόγω της σεξουαλικής του ταυτότητας.

Σύμφωνα με τον Ηλία, οι γονείς των συμμαθητών του αντέδρασαν, όταν εξελέγη στο 15μελές του σχολείου του, καθώς θεωρούσαν ότι θα «επηρεάσει» τα παιδιά τους. Όλα ξεκίνησαν από έναν λόγο που έβγαλε στο σχολείο του και αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση που δέχεται από την κοινωνία γενικότερα ως ομοφυλόφιλος.

«Έβγαλα έναν λόγο στο προαύλιο και είπα ότι και στο σχολείο πρέπει να είμαστε μια κοινότητα, όπως και θα έπρεπε να είναι μία κοινότητα και ολόκληρη η χώρα. Δήλωσα ανοιχτά ότι είμαι ομοφυλόφιλος για να εξηγήσω πως ξέρω πολύ καλά πώς είναι να δέχεσαι bullying στο σχολείο, καθώς δέχομαι από πολύ μικρή ηλικία μέχρι και σήμερα. Το ότι δεν μιλάω και είμαι ένα αδύνατο παιδί, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχω.

Όταν μπήκα στο γραφείο, άρχισε να μου λέει πως του άναψα φωτιές", επειδή μίλησα. Μου λέει "Με καλούν από χθες οι γονείς στο τηλέφωνο και κάνουν παράπονα, γιατί είπες ότι είσαι γκέι και λένε ότι είναι απαράδεκτο να υπάρχει ένα τέτοιο παιδί στο σχολείο που δηλώνει δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλο"», είχε πει χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γκιώνης.

Η εμφάνιση του Γκιώνη στην εκπομπή της Πάνια

Ο σύντροφός του δέχτηκε απειλές για την ζωή του - «Σας προειδοποιώ για το τι θα ακολουθήσει»

Αυτός που έφερε την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και που στοχεύει να αποκαλύψει τα πάντα γύρω από αυτή αλλά σε αντίστοιχεις υποθέσεις είναι ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης.

Ο ίδιος μέσα από τα social media αναρτά καθημερινά οτιδήποτε μαθαίνει με σκοπό να ξεσκεπάσει το κύκλωμα μαστροπείας που δρα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μετά την αποκάλυψη λοιπόν του ίδιου ότι δέχεται απειλές για την ζωή του, ο Ηλίας Γκιώνης γνωστοποιήσε ότι δέχεται απειλές ακόμη ο σύντροφός του.

«Στέλνουν απειλές και στον σύντροφό μου… Αν τα έβαλα με κάποιους που πρώτη φορά γνώρισα λόγω της φρικιαστικής υπόθεσης για να υποστηρίξω ένα κορίτσι που επίσης δεν είχα γνωρίσει μέχρι τότε…Σας προειδοποιώ για το τι θα ακολουθήσει εάν σταλεί έστω και ένα επιθετικό μήνυμα ξανά στο αγόρι μου» ανέφερε ο Ηλίας Γκιώνης.

Ηλίας Γκιώνης απειλές

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ηλίας Γκιώνης: Η απάντηση των αστυνομικών αρχών της Λευκωσίας - «Ισχυρισμοί χωρίς τεκμηρίωση...»

«Αν βρεθώ δολοφονημένος...» - Οι απειλές που δέχεται ο Ηλίας Γκιώνης για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης

Share