Ξαφνικός χωρισμός στη βασιλική οικογένεια - Το τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στο γάμο τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξαφνικός χωρισμός στη βασιλική οικογένεια - Το τρίτο πρόσωπο στον γάμο τους

Την ώρα που οι φήμες θέλουν την Kate Middleton να περιμένει το τέταρτο παιδί της, ένα άλλο αγαπημένο ζευγάρι βασιλικής οικογένειας δίνει οριστικό τέλος στο γάμο του μιας και ανάμεσά τους μπήκε ένα τρίτο πρόσωπο.

Ο χωρισμός αυτός βέβαια δεν αφορά την βρετανική βασιλική οικογένεια. Προς το παρόν όλα τα μέτωπα εκεί προς το παρόν είναι καλά.

Το ζευγάρι της βασιλικής οικογένειας που χώρισε

Ο λόγος για την αδερφή του βασιλιά Φιλίππου VI της Ισπανίας, Infanta Cristina και τον σύζυγό της, Iñaki Urdangarin οι οποίοι αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Το νέο έγινε γνωστό μέσα από μία λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε το ζευγάρι.

«Με κοινή συναίνεση, αποφασίσαμε να τελειώσουμε τον γάμο μας. Η δέσμευσή μας στα παιδιά μας παραμένει ακέραιη. Επειδή είναι μία ιδιωτική απόφαση, ζητάμε τον μέγιστο σεβασμό από όλους γύρω μας», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Infanta Cristina Iñaki Urdangarin χωρισμός

Ο χωρισμός τους ήρθε μετά από μερικές φωτογραφίες του Urdangarin με μία άλλη γυναίκα, οι οποίες επιβεβαίωσαν τον χωρισμό του με την σύζυγό του.

Ποια είναι η Infanta Cristina

Η Ινφάντα Χριστίνα της Ισπανίας (Infanta Doña Cristina, Federica de Borbón y Grecia, 13 Ιουνίου 1965) είναι η μικρότερη κόρη του Βασιλιά Χουάν Κάρλος Α΄ της Ισπανίας και της Βασίλισσας Σοφία της Ισπανίας.

Από το 2014 είναι έκτη στη σειρά διαδοχής του ισπανικού θρόνου, μετά τα παιδιά του αδελφού της, Βασιλιά Φίλιππου ΣΤ΄, και τα παιδιά της αδελφής της Ινφάντα Ελένα.

Η Ινφάντα Χριστίνα μιλά άπταιστα ισπανικά, καταλανικά, αγγλικά, γαλλικά και ελληνικά.

Γεννήθηκε στη Μαδρίτη και βαφτίστηκε στην εκκλησία του παλατιού της Θαρθουέλα από τον Αρχιεπίσκοπο της Μαδρίτης. Νονοί της ήταν ο Αλφόνσο, Δούκας του Ανζού και του Κάδιθ, και η Ινφάντα Μαρία Χριστίνα της Ισπανίας.

Παντρεύτηκε έναν παίκτη του χάντμπολ τον Ινιάκι Ουρδανγκαρίν στη Βαρκελώνη στις 4 Οκτωβρίου 1997, στην οποία ο πατέρας της, της έδωσε τον τίτλο της Δούκισσας της Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Ο Ινιάκι Ουρδανγκαρίν έλαβε επίσης τον τίτλο του Δούκα της Πάλμα ντε Μαγιόρκα.