Χρυσό με τα πρόσωπά τους πάνω - Υπερπαραγωγή το προσκλητήριο για τους αρραβώνες των Μαυρικίου και Ζήση

Δείτε το για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χρυσό με τα πρόσωπά τους πάνω - Υπερπαραγωγή το προσκλητήριο για τους αρραβώνες των Μαυρικίου και Ζήση

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του στο πλευρό της αγαπημένης του, Ιλάειρας Ζήση. Οι δυο τους σε λίγο καιρό θα κάνουν και τον αρραβώνα τους (δείτε εδώ την πρόταση που της έκανε) και έτσι σήμερα (28/1) έβγαλαν στη δημοσιότητα το προσκλητήριό τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε το πρωί της Δευτέρας (28/1) στο Πρωινό και έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για τον αρραβώνα του, με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να μιλάει για ακόμα μία φορά με τα καλύτερα λόγια για την αγαπημένη του.

Το προσκλητήριο του Μαυρικίου και της Ζήση

«Εγώ όταν το είδα, σκέφτηκα ότι μάλλον ξαναπαντρεύεται ο πρίγκιπας Αλβέρτος», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να του απαντά: «Αφού πριγκίπισσα παίρνω».

Τριώροφο το σπίτι του Μαυρίκιου Μαυρικίου - Έχει δυο σαλόνια και καναπέδες σε χρυσό χρώμα

Η κάμερα της εκπομπής Τι λες τώρα, βρέθηκε στο σπίτι του Μαυρίκιου Μαυρικίου και μαζί με την αγαπημένη του ο καλλιτέχνης μας ξενάγησε σε ορισμένους χώρους της τριώροφης μονοκατοικίας τους.

«Αν ήμασταν παλιά ελληνική ταινία είναι ξεκάθαρο ότι θα παίζαμε… Χτυποκάρδια στα θρανία όπως ο Δημήτρης και η Αλίκη» τόνισε, με χαμόγελο, ο μουσικός και παραγωγός.

Το σπίτι όπως είδαμε έχει τρεις ορόφους, ενώ διαθέτει μεγάλη τραπεζαρία, δυο σαλόνια και άνετη κουζίνα. Σε αυτό το σπίτι λοιπόν θα στεγάσουν το γάμο τους Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα, αφού ήδη έχει γίνει η πρόταση γάμου.