«Ως δημοσιογράφος μου φωνάζεις έτσι;» - Τσακώθηκαν Πουλόπουλος και Μικρούτσικος στον αέρα του ALPHA

Άρχισε να φωνάζει ο δημοσιογράφος και "πάγωσε" ο Ανδρέας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ως δημοσιογράφος μου φωνάζεις έτσι;» - Τσακώθηκαν Πουλόπουλος και Μικρούτσικος στον αέρα του ALPHA

Ένταση σημειώθηκε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, όταν ο Γιάννης Πουλόπουλος με τον Ανδρέα Μικρούτσικο είχαν διαφορετικές απόψεις πάνω σε ένα θέμα που αφορούσε τους δημοσιογράφους και τις ερωτήσεις που κάνουν στους παίκτες που επιστρέφουν από το Survivor.

Αφορμή στάθηκε η επιστροφή του Θανάση Μπέλλου από τον Άγιο Δομίνικο, όπου ήταν φανερά εκνευρισμένος μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριο Βενιζέλος με αποτέλεσμα να μιλήσει απότομα στους δημοσιογράφους.

«Υπάρχει η λογική ότι ο δημοσιογράφος βγάζει το ψωμί του. Αλλά υπάρχει και η λογική ότι και ο παίκτης βγάζει το ψωμί του. Έχει τη ρήτρα του, δεν μπορεί να πει τίποτα… Είναι ο μόνος που μίλησε. Από εκεί και πέρα, η επιμονή ερωτήσεων τύπου… αυτόματο όπλο, μετά αγκαλιάζει το παιδί του κι έρχονται 150 μικρόφωνα. Βεβαίως είναι εριστικούλης, αλλά είναι κι ο μόνος που μίλησε. Βεβαίως ο δημοσιογράφος κάνει τη δουλειά του, αλλά θέλει κι ένα τακτ. Μην επιμένεις με ρωτήσεις ασταμάτητα και αδιάκοπα», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, είπε σε έντονο ύφος, αφού δεν συμφωνούσε: «Θα μπορούσε να πει “παιδιά, δεν μπορώ να μιλήσω”. Το “τι ερωτήσεις είναι αυτές” δεν μπορείς να το πεις σε κανέναν δημοσιογράφο γιατί έχουμε παλέψει πολύ για την ελευθερία του λόγου. Απάντησε μόνο στις ερωτήσεις που ήθελε να απαντήσει».

«Δεν απάντησε σε καμία», ανταπάντησε ο παρουσιαστής, με τον δημοσιογράφο να φωνάζει «Τι λες καλέ; Να ξαναβάλουμε το βίντεο να το δεις; Απάντησε στις ερωτήσεις που ήθελε. Δεν μπορείς να λες στον δημοσιογράφο “τι ερωτήσεις είναι αυτές που ρωτάς;”. Με ενοχλεί πολύ αυτό». Οι φωνές τους λοιπόν ενόχλησαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο που τον ρώτησε δυο φορές «Ως δημοσιογράφος μου φωνάζεις έτσι;»

Ο τσακωμός Πουλόπουλου - Μικρούτσικου on air

Έχουν ξανά τσακωθεί Μικρούτσικος - Πουλόπουλος

Ο κακός χαμός έγινε το πρωί της Δευτέρας (10/1) στην εκπομπή Super Κατερίνα ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γιάννη Πουλόπουλο, με αφορμή το φιλί της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν μπορούσε να δεχτεί αυτό που έβλεπε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον έβαλε για τα καλά στη θέση του, με πολύ έντονο ύφος.

«Ρε συντηρητικούρα του κε@@@τα εσύ μιλάς; Τι έκανε; Την αγκάλιασε και την φίλησε», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος με πολύ έντονο ύφος.