Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό - Σπάνια εμφάνιση της Ήβης Αδάμου με τις δύο αδερφές της

Εντυπωσιακή η ομοιότητά τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό - Σπάνια εμφάνιση της Ήβης Αδάμου με τις δύο αδερφές της

Μπορεί οι περισσότεροι να μην το γνωρίζατε, ωστόσο η Ήβη Αδάμου δεν είναι μοναχοπαίδι, μιας και έχει δύο ακόμα αδερφές, με τις οποίες είναι σαν δύο σταγόνες νερό.

Η όμορφη τραγουδίστρια και μαμά -δείτε εδώ μια τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της- μένει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, ωστόσο η οικογένεια της βρίσκεται στην Κύπρο, την οποία όμως πάντα βρίσκει χρόνο και επισκέπτεται. Ιδιαίτερα αδυναμία δε, τρέφει για τις δύο αδερφές της, την Δέσποινα και την Κλεοπάτρα.

Η μεγάλη είναι η Δέσποινα, η οποία είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη από την Ήβη, δηλαδή 30 ετών. Είναι παντρεμένη από το 2016 και μητέρα δύο κοριτσιών. Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία.

“Με την Ήβη έχουμε 2 χρόνια διαφορά ηλικίας και έτσι σχεδόν έχουμε μεγαλώσει μαζί. Η Ήβη από μικρή ήταν ήσυχο παιδάκι χαμογελαστό και της άρεσε να συναναστρέφεται με κόσμο, είχαμε καβγάδες αλλά πάνω από όλα αγαπούσε η μια την άλλη”, είχε δηλώσει για την τραγουδίστρια.

Η Κλεοπάτρα είναι η μικρότερη από τις τρεις αδερφές και μένει στο Παραλίμνι της Κύπρου. Είναι οπαδός του Παναθηναϊκού. Έχει κανάλι στο Youtube και έχει μοιραστεί ένα βίντεο στο οποίο τραγουδάει ραπ και έχει πολύ ξεχωριστή φωνή.

Οι αδερφές της Ήβης Αδάμου

Έρχεται το δεύτερο παιδάκι για την Ήβη Αδάμου και τον Μιχάλη Κουϊνέλη;

Η Ήβη Αδάμου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αποκάλυψε ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει στο catwalk, ενώ μεταξύ άλλων, απάντησε στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού στο μέλλον με τον αγαπημένο της Μιχάλη Κουϊνέλη.

«Θα πω την Σκλάβα της Τζένης Βάνου. Ένα δεύτερο παιδί γενικότερα θα το ήθελα. Δεν ξέρω αν θα ήθελα αυτή τη χρονιά συγκεκριμένα, αλλά δεν είναι κάτι που το αποκλείω. Έχω δεχτεί αρκετές προτάσεις κατά καιρούς για κάτι τηλεοπτικό, αλλά ψάχνω κάτι ιδανικό», απάντησε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Να σημειώσουμε πως η ταλαντούχα τραγουδίστρια για ακόμη μια φορά θα τραγουδήσει στο ανατρεπτικό show MadWalk 2020 , που συνδυάζει μόδα και μουσική όπου θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας. Δείτε ποιοι ακόμη τραγουδιστές θα ανέβουν στη σκηνή.