Παντρεύεται ο Ορφέας Αυγουστίδης; Η σπόντα της Μαρίας Τζομπανάκη

«Ένα παιδί έχω...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παντρεύεται ο Ορφέας Αυγουστίδης; Η σπόντα της Μαρίας Τζομπανάκη

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Μαρία Τζομπανάκη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Προσωπικά της ΕΡΤ, και μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός δε δίστασε να πετάξει μία σπόντα για την μεγάλη επιθυμία της να παντρευτεί ο γιος της.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η μητέρα του παίζουν για πρώτη φορά μαζί, στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός και έχουν εκφράσει πολλές φορές τον ενθουσιασμό τους για την τηλεοπτική τους συνύπαρξη, ενώ από τη μεριά της η Μαρία Τζομπανάκη είναι ξετρελαμένη με τον εγγονό της.

Το σχόλιο της Μαρίας Τζομπανάκη για τον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη

«Ένα παιδί έχω. Θα το κάνουμε το γλέντι μας», είπε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη με τον Ορφέα Αυγουστίδη να απαντά: «Η διατύπωση είμαι σίγουρος ότι δεν θα ήταν ακριβώς έτσι».

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Τζομπανάκη για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή

Η Μαρία Τζομπανάκη στο Ενώπιος Ενωπίω αναφέρθηκε και στον λόγο που επέλεξε να γίνει ηθοποιός και είπε:

«Οι λόγοι για τους οποίους έγινα ηθοποιός δεν προέκυψαν στην επαγγελματική μου πορεία. Από τη Νομική ξεκίνησα. Μικρή ήθελα να γίνω γιατρός, παιδίατρος. Η Καλλιόπη είναι ένα είδος ρόλους για τους οποίους ήθελα να γίνω ηθοποιός. Η ομορφιά δεν είναι “διαβατήριο” στην υποκριτική. Πήγα στα καλλιστεία. Μέγιστο λάθος. Αλλά και πάρα πολύ σωστό γιατί δοκιμάστηκα.

Την ίδια χρονιά έδωσα στη Νομική, στο Εθνικό και πήγα στα καλλιστεία. Γιατί; Διότι η μάνα μου όταν άκουσε “ηθοποιός” είπε “στο γόνατο θα σε σφάξω και θα κρατώ πριόνι”. Γλυκιά γυναίκα αλλά στα θέματα των αξιών ήταν απόλυτη.

Δεν έγινα φωτομοντέλο. Δεν έμεινα στην Ιαπωνία όπου είχα πάρει διάκριση γιατί είχα περάσει στο Εθνικό και η δασκάλα μου η Αρώνη μου είπε πως αν δεν γυρίσω “ξέχνα τις σπουδές στο Εθνικό”. Δεν με ενδιέφεραν τα λεφτά, η φιλάρεσκη πλευρά του ηθοποιού».

Για την επιτυχία της σειράς Σασμός απάντησε:

«Κουβαλάω την Κρήτη μέσα μου. Η γιαγιά μου σταμάτησε μια βεντέτα. Ήξερα ότι θα γίνει επιτυχία ο “Σασμός” και το είπα στον Καραγιάννη τον παραγωγό και του είπα “ετοιμάσου, θα γίνει χαμός” και εκείνος μου είπε ότι είναι άλλες εποχές. Έχω ζήσει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες»

«Ο Ορφέας μου είχε πει “δεν θέλω να αγχωθείς όταν θα έρθουν τα tweets” επειδή έχω πολλά χρόνια να παίξω και οπτικά ήμουν ένα άλλο πρόσωπο. Και του λέω ότι πρώτον δεν έχω στήσει τη ζωή μου πάνω σε όσα γράφουν οι άλλοι και ξέρεις πόσα χρόνια περίμενα να παίξω χωρίς να με νοιάζει πώς θα φανώ

Λίγο αργότερα στην εκπομπή εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση ο γιός της ηθοποιού, Ορφέας Αυγουστίδης με τον οποίο, μάλιστα, συμπρωταγωνιστεί στον «Σασμό».

«Με αντιμετώπισα από την αρχή σαν κάτι ξεχωριστό. Δεν χρειάστηκε να με βάλω δίπλα, μπροστά ή πολύ πίσω από αυτό που είχαν κάνει οι γονείς μου για να υπάρξω στη δουλειά. Έχουμε μια σχέση υπέροχη με διαδρομές και διακυμάνσεις και αυτή είναι που γράφει και μετράει»: δήλωσε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

«Ο γιος μου πατέρας! Θα χαρώ τη χαρά του παιδιού μου. Ξαναζώ τη γέννηση και το μεγάλωμα του γιου μου» είπε για την αντίδρασή της όταν έμαθε ότι θα αποκτήσει εγγόνι.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον τηλεοπτικό της γιο, Δημήτρη Λάλο: «Ξεχνάω ότι δεν είναι γιος μου και τον χαϊδολογάω και ο Ορφέας μου λέει “μαμά μήπως τον φέρνεις σε δύσκολη θέση;”».

«Ντύθηκα την αγάπη, λούστηκα την αγάπη, έπεσα στη φωτιά για αυτήν. Είμαι ευγνώμων και για τον έρωτα και την αγάπη. Κάποτε θα πω κάποια πράγματα παραπάνω στον γιο μου, στο εγγόνι μου. Η ζωή μου όλη ήταν οι άνθρωποι».

«Πιστεύω στον θεσμό του γάμου. Πώς; Όταν ταιριάξεις με το ταίρι σου μαζί μπερδεύεις το μέλλον, της μικρής κοινότητας που δημιουργείς, της οικογένειας.

Δεν μου πάει ο γάμος αν είναι στηριγμένος σε ένα ψέμα. Δεν συμβιβάζομαι, είναι πολύ σπουδαία η ζωή μας για να χαραμίσεις τη ζωή σου δίπλα σε ενός άλλου ανθρώπου αν είναι στηριγμένη σε ένα ψέμα και αυτό μπορεί να το δημιουργήσει η διαφορετική κουλτούρα, η διαφορετική αισθητική.
Άρα δεν μου πάει ο γάμος» είπε χαρακτηριστικά.

Όταν μίλησε για τον πρώτο της σύζυγο, Ντίνο Αυγουστίδη, η ίδια είπε:

«Με τον Ντίνο δεν ξέραμε πώς να χωρίσουμε. Παίζει ρόλο η εμπειρία και η ανατροφή. Εγώ είχα μια αυστηρή ανατροφή, μονογαμική. Ο Ντίνος προέρχεται από τη Μικρασία, άλλες καταβολές, αριστερός πατέρας. Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Ντίνο, είναι ο τέταρτος αδελφός μου. Ενώ ήμασταν σε διάσταση νομίζαμε ότι είμαστε ακόμα μαζί».

Ενώ για τον τωρινό της σύζυγο, Γιάννη Βάλβη είπε:

«Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που δεν είχα εμπειρία από τέτοιου είδους συναναστροφή. Είναι επιστήμονας, έχει αναλυτική σκέψη. Είναι πάρα πολύ έξυπνος. Είναι νεότερος από μένα. Δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον μεγαλύτερο που θα έχει γεράσει η ενέργειά του, όχι τόσο το σώμα του, γιατί είμαι κι εγώ σε μια άλλη ηλικία ενεργειακά από τη βιολογική μου»

«Έλληνας στην καρδιά, περισσότερο Αμερικανός στο μυαλό. Η Μαρία κατάφερε να γεμίσει τα κενά που άφησε η διαδρομή μου στο εξωτερικό. Πολλές φορές μέσα στο σπίτι αν αφήσω το σακάκι μου σε λάθος καρέκλα θα το παρατηρήσει. Είναι γιατί το μάτι της είναι κινηματογραφικό. Εγώ κοιτάω πιο πολύ αν η καρέκλα θα αντέξει»: είπε ο Γιάννης Βάλβης στην εκπομπή.