«Έσκασε» η ανακοίνωση για τους Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο

Θα παρουσιάσουν όλα τα τοπ της δεκαετίας του ‘80

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έσκασε» η ανακοίνωση για τους Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο

Ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, απόψε στις 20:00, παρουσιάζουν τα τοπ της δεκαετίας του ‘80. Ποια τοπ; Όλα! Τα γεγονότα, τις αθλητικές στιγμές, τα γκάτζετ, τα μουσικά ρεύματα, τις τάσεις της μόδας, αλλά και όσα χάθηκαν από εκείνη την εποχή.

Οι καλύτερες στιγμές από μια δεκαετία που έχουμε βαθιά στην καρδιά μας έρχονται στον ΑΝΤ1, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη. Όλα τα κορυφαία συστατικά της δεκαετίας του ‘80 θα παρελάσουν στις τηλεοράσεις μας για να μας θυμίσουν όσα αγαπήσαμε, αλλά και όσα (ξε)χάσαμε από μια εποχή με ιδιαίτερο χαρακτήρα και έντονα συναισθήματα. Απόψε στις 20:00, μη χάσετε στο «VINYΛΙΟ» ένα αφιέρωμα στη δεκαετία του ‘80!

Το τρέιλερ για το αποψινό 28/1 Βινύλιο

Ο Κανάκης ξεφτίλισε την Κοσιώνη: «Η παρουσιάστρια του δελτίου, η οποία τυχαίνει να είναι σύζυγος του Δημάρχου...»

Οι Ράδιο Αρβύλα, σχολίασαν τον τρόπο που ακούστηκαν από τις εκπομπές τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία Ελπίς σε δρόμους και σε σπίτια. Μετά λοιπόν από ένα βίντεο που προβλήθηκε, ο Αντώνης Κανάκης έκραξε την Σία Κοσιώνη, χωρίς ωστόσο να λέει το όνομα της, όμως τη φωτογράφισε με απόλυτη ακρίβεια.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην σχέση που έχει η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων με τον Κώστα Μπακογιάννη, ανιψιό του Κυριάκου Μητσοτάκη (Ο Πρωθυπουργός να σημειωθεί πως έβγαλε ανακοίνωση). Επεσήμανε λοιπόν ότι η Σία Κοσιώνη είπε πως το φταίξιμο στους δρόμους ανήκει στους οδηγούς.

«Αυτή η ανεξάρτητη δημοσιογραφία μας συγκινεί. Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, η οποία τυχαίνει να είναι σύζυγος του Δημάρχου της Αθήνας, ο οποίος τυχαίνει να είναι ανιψιός του Πρωθυπουργού της χώρας, βγήκε και μας είπε πως φταίνε για όλα οι οδηγοί που δεν είχαν αλυσίδες και εξαιτίας τους εγκλωβίστηκαν όλοι οι υπόλοιποι. Και σε κεντρικές οδικές αρτηρίες» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Ο Κανάκης ξεφτίλισε την Κοσιώνη