Αθηνά New York: «Σούσουρο» με την ανάρτησή της - Όλο νόημα για τον χωρισμό της με τον Αλέξη Παππά

Το πράγμα μιλάει από μόνο του...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αθηνά New York: «Σούσουρο» με την ανάρτησή της - Όλο νόημα για τον χωρισμό της με τον Αλέξη Παππά

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά New York φούντωσε τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από τη σχέση της με τον Αλέξη Παππά. Το ζευγάρι δεν έχει προχωρήσει προς το παρόν σε καμία επίσημη ανακοίνωση για το μεταξύ τους.

Η Αθηνά New York θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία με ατάκα από μία ταινία για τους σωστούς και τους λάθος ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σου.

Η ανάρτηση της Αθηνάς New York μετά τις φήμες για τον χωρισμό της με τον Αλέξη Παππά

«Σταμάτα να κυνηγάς τον λάθος άνθρωπος, ο σωστός δε θα τρέχει», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Αθηνά New York.

Αθηνά New York Αλέξης Παππάς χωρισμός

Η γκάφα της Αθηνάς κάτω από ανάρτηση του Αλέξη Παππά που έφερε πολλές αντιδράσεις μετά το χωρισμό

Η Αθηνά «New York» αναδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια του δεύτερου κύκλου του The Bachelor, καθώς ο Αλέξης Παππάς, την επέλεξε για εκλεκτή της καρδιάς του. Παρ’ όλα αυτά η Aθηνά εδώ και λίγο καιρό έχει φύγει από την Ελλάδα. Όπως η ίδια αποκάλυψε στα insta stories της γύρισε πίσω στη Νέα Υόρκη καθώς έχει λήξει η βίζα της.

Στα βίντεο που πόσταρε την είδαμε με τις βαλίτσες να μπαίνει στο αεροδρόμιο αλλά και να εξηγεί στους followers της πόσο θα της λείψει η Ελλάδα. Προσπάθησε να παραμείνει βάζοντας του δικηγόρους της να βοηθήσουν αλλά δεν υπήρξε αποτέλεσμα.

Τα Χριστούγεννα μάλιστα το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα live στο Instagram ώστε να δώσουν τις ευχές τους ο ένας στον άλλο αλλά και στον κόσμο που τους έβλεπε, με τον Αλέξη Παππά να περιμένει νεότερα για την επιστροφή της συντρόφου του. Ωστόσο, παρά τα όσα λένε έχουν χωρίσει.

Μάλιστα, πριν λίγες ώρες η Αθηνά έκανε μια απίστευτη γκάφα σε ανάρτηση του Αλέξη και έγινε χαμός. Δείτε στο okmag.gr τι έγραψε.