«Μπαίνει μέσα στο πλατό και λέει "σκότωσαν τον Σεργιανόπουλο"... Δεν μπόρεσα να συνεχίσω το γύρισμα»

«Παθαίνω σοκ και αρχίζω και κλαίω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Μπαίνει μέσα στο πλατό και λέει

Το απόγευμα της Παρασκευής 28/01 η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Νίκος Σεργιανόπουλος ενώ αποκάλυψε το πως πληροφορήθηκε για το τραγικό γεγονός.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου

«Βέβαια κάναμε παρέα με τον Νίκο, βγαίναμε. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα. Θυμάμαι ότι έκανα γύρισμα για ένα σίριαλ του Mega και κάποιος μπαίνει μέσα στο πλατό και λέει «Σκότωσαν τον Σεργιανόπουλο».

Παθαίνω σοκ και αρχίζω και κλαίω. Δεν μπόρεσα να συνεχίσω το γύρισμα, σηκώθηκα κι έφυγα, δεν μπορούσα. Μόνο ωραίες αναμνήσεις έχω από τον Νίκο. Ήταν ένας κύριος με Κ κεφαλαίο, ένα ευγενέστατο πλάσμα, μια ψυχούλα».

Πουλήθηκε το σπίτι όπου δολοφονήθηκε ο Νίκος Σεργιανόπουλος - Παρέμεινε κλειστό για 13 χρόνια

Συγκίνηση προκαλεί το γεγονός πως το διαμέρισμα που έμενε ο Νίκος Σεργιανόπουλος στον 5ο όροφο στην οδό Μετεώρων στο Παγκράτι, όπου και δολοφονήθηκε το 2008 πουλήθηκε, 13 χρόνια μετά το φριχτό θάνατο του.

Ο σπουδαίος ηθοποιός, δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 4 Ιουνίου 2008 με 21 μαχαιριές. Βρέθηκε γυμνός στο σαλόνι του μέσα σε μια λίμνη αίματος από την οικιακή βοηθό του σπιτιού και το σπίτι άνω κάτω - δείτε φωτογραφία με το νεκρό του σώμα μέσα στο σπίτι. Το μαχαίρι βρέθηκε στην κουζίνα καθαρό με λυγισμένη την λαβή. Στις 26 Ιουλίου της ίδιας χρονιάς ομολόγησε την πράξη του ο Ντέιβιντ Μουρτινκέλι.

Κατά καιρούς υπήρχαν φήμες ότι το σπίτι είχε νοικιαστεί, μάλιστα είχε ειπωθεί ότι ένας αρχιτέκτονας είχε δώσει στο διαμέρισμα… νέα πνοή, ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια κανείς δεν είχε περάσει το κατώφλι της πόρτας.

Όπως λοιπόν, αναφέρει το thecaller.gr, πλέον το ρετιρέ άλλαξε και χέρια και τις τελευταίες ημέρες ο νέος ιδιοκτήτης του απομακρύνει από το εσωτερικό του διαμερίσματος την οικοσκευή του ηθοποιού. Το σπίτι πουλήθηκε, 13 χρόνια και 5 μήνες μετά, από τα ανίψια του ηθοποιού, που ήταν και οι μοναδικοί κληρονόμοι του - δείτε τι περιουσία απέκτησε μετά το θάνατο του θείου της.