Σταματίνα Τσιμτσιλή: Από τον Alpha στο Astra - Η ανακοίνωση του καναλιού

Η αποκλειστική συνέντευξη της παρουσιάστριας

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Από τον Alpha στο Astra - Η ανακοίνωση του καναλιού

Σε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη στο talk show του Κωνσταντίνου Καμέα και στο κανάλι Astra θα βρεθεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Happy Day, η οποία πριν λίγε ημέρες πέρασε δύσκολες στιγμές αφού εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίς, πρόκειται να μιλήσει για όλους και για όλα.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής του talk show έκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μαζί με την Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν λίγες ημέρες, όπου και ανακοινώθηκε το τηλεοπτικό τους ραντεβού.

Η ανακοίνωση του καναλιού έγραψε: «Το «STATUS» το πιο επιτυχημένο talk show του Astra με τον Κωνσταντίνο Καμέα συνεχίζει να μας εκπλήσσει και αυτή την Κυριακή υποδέχεται την Σταματίνα Τσιμτσιλή.Η λαμπερή παρουσιάστρια σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις μιλά για την πορεία της στην τηλεόραση,τον ανταγωνισμό,την γνωριμία της με τον άντρα της, την οικογένεια της, τα επόμενα τηλεοπτικά σχέδια και πολλά άλλα.Περισσότερα στις οθόνες σας αυτή την Κυριακή 30/01 στις 15:00 στον Astra»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Status

Δείτε τις φωτογραφίες από τα παρασκήνια της συνέντευξης:

H Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Κωνσταντίνος Καμέας στην εκπομπή Status.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Κωνσταντίνος Καμέας στην εκπομπή Status.

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε πως διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρεθεί στην πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει στον ALPHA, «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη πρόσφατα στην εκπομπή «Μαμά-δες». Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα.

«Δεν ήταν εύκολο καθόλου όταν έφυγε ο μπαμπάς μου. Η μητέρα μου αμέσως πήρε την οικογενειακή επιχείρηση στα χέρια της δεν θυματοποιήθηκε και δεν μεμψιμοιρούσε. Είδα τον πατέρα μου στον ύπνο μου και μου είπε κάποια πράγματα που ήθελα να τα ακούσω.

Είχε έρθει και ήμασταν σε ένα αυτοκίνητο γυρνά και με κοιτά και μου λέει γιατί βασανίζεσαι; Ξέρω ότι με αγαπάς” Ένιωσα τόσο πλήρης όταν ξύπνησα που ήταν βασικό για μένα ότι το ήξερε όπου κι αν ήταν.»