Μιχάλης Μητρούσης: Εξομολογήθηκε πρώτη φορά για το διαζύγιο του - «Βρέθηκα μέσα στην απελπισία...»

Οι αποκαλύψεις του ηθοποιού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Μιχάλης Μητρούσης: Εξομολογήθηκε πρώτη φορά για το διαζύγιο του - «Βρέθηκα μέσα στην απελπισία...»

Μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της η κόρη του Μαρίλια, ο Μιχάλης Μητρούσης μίλησε στην εφημερίδα On Time και έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα του στον χώρο της υποκριτικής και αναφέρθηκε στον χωρισμό από την σύζυγό του Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Μιχάλη Μητρούση

«Ναι. Τα άφησα πίσω όλα κι έφυγα. Ξανάρχισα την ζωή μου από το μηδέν! Ξανάκανα καινούρια καριέρα. Τα κατάφερα, παρόλο που είχα κλείσει πόρτες με τα «όχι» που είπα λόγω της δουλειάς μου στο Χυτήριο. Άρχισα πάλι να παλεύω, όπως πάλευα τόσα χρόνια. Πάντα δούλευα από έξι χρονών παιδί, όπως σου είπα», είπε αρχικά ο Μιχάλης Μητρούσης και πρόσθεσε:

«Τα έφερε η τύχη, τα έφερε ο κόπος μου , δεν ξέρω αλλά δεν έμεινα στη ζωή μου χωρίς δουλειά. Ήταν επιλογή μου να μην δουλέψω όταν δεν δούλευα ή είμαι από τους τυχερούς. Μόνο κάποιο διάστημα που έφυγα από Χυτήριο έμεινα χωρίς δουλειά. Είχα δώσει τη ζωή μου να γίνει αυτός ο χώρος, μετά όμως χώρισα από τη γυναίκα μου, Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου και έφυγα. Τότε, το 2005 βρέθηκα μετέωρος και μέσα στην απελπισία. Ήταν μια εποχή πολύ δύσκολη για εμένα που θέλω να την διαγράψω από την μνήμη μου».

O Μιχάλης Μητρούσης με την κόρη του.

Λίγα λόγια για τον Μιχάλη Μητρούση

  • Γεννήθηκε το 1950 στη Θεσσαλονίκη.
  • Ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός το 1978.
  • Στην τηλεόραση έχει λάβει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές ενώ έχει συμμετάσχει σε παιδικές και σατιρικές εκπομπές.
  • Κάποιες από τις πιο γνωστές συμμετοχές του στην τηλεόραση ήταν στις σειρές Φρουτοπία, Τζιν και Τσέρρυ, Όταν ο Χάρης χώρισε τη Μαίρη και Η Ζωή της Άλλης.
  • Υπήρξε παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου από το 1996 μέχρι το 2014.
  • Η κόρη τους είναι η επίσης ηθοποιός και τραγουδίστρια Μαρίλια Μητρούση.