Σωτήρης Τσαφούλιας: Η αποκάλυψή του για τις κριτικές του «Έτερος Εγώ» - «Φάγαμε πολύ ξύλο...»

«Δεν περιμένω να μάθω από άλλους...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σωτήρης Τσαφούλιας: Η αποκάλυψή του για τις κριτικές του «Έτερος Εγώ» - «Φάγαμε πολύ ξύλο...»

Στον καναπέ του «Dot.» κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου 29/1 ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ο οποίος πρόσφατα είχε ασκήσει πολύ ισχυρή κριτική στους ηθοποιούς που συμμετέχουν σε ριάλιτι όπως το Survivor. Ο παραγωγός αναφέρθηκε στην δουλειά του αλλά και στην επιτυχία της σειράς «Έτερος Εγώ».

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Τσαφούλια για το Έτερος Εγώ

«Η ιδιότητα που προτιμώ είναι του σεναριογράφου» είπε και εξήγησε ότι παράλληλα ασχολείται με τα ναυτιλιακά. «Ο πατέρας μου μου είπε όταν τους είπα ότι θέλω να γίνω σκηνοθέτης “πάρε ένα χαρτί να εξασφαλίσεις τη φασολάδα”. Άνοιξα ένα ναυτιλιακό γραφείο που πήγε πολύ καλά. Η καλλιτεχνική μου ιδιότητα με βοήθησε να υποδυθώ τον ρόλο του επιχειρηματία. Δεν είμαι σκληρός σαν άνθρωπος, δεν μπορώ να αγριέψω. Μόλις εξασφάλισα στην οικογένειά μου μια ευμάρεια ασχολήθηκα με τα καλλιτεχνικά γιατί το χρωστούσα στον 15χρονο εαυτό μου» είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας και πρόσθεσε:

«Γυρνάω μόνος μου τις σκηνές που μου κόβει η παραγωγή λόγων μπάτζετ. Το “Έτερος εγώ” ήταν το πρώτο σενάριο που έγραψα. Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο μετά τα πρώτα “χαστούκια” από τις κριτικές. Ήταν μια καλή προσγείωση. Δεν περιμένω να μάθω από άλλους τις παθογένειες των ταινιών μου

Δείτε όλη την συνέντευξη του Σωτήρη Τσαφούλια:

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Τσαφούλια για την παρέμβαση του στο Πρωινό

Αυτό το Σαββατοκύριακο αναμένεται να δούμε την συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Dot.» ο Σωτήρης Τσαφούλιας. Μεταξύ άλλων ο ίδιος αναφέρθηκε για την παρέμβαση που πραγματοποίησε την περασμένη σεζόν στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Είχα βγει να πω αυτό που νιώθω και για τους λόγους που είπα. Επειδή ο κόσμος αγκάλιασε πολύ αυτή την θέση, τώρα στις συνεντεύξεις δέχομαι την ίδια ερώτηση. Αν δηλαδή νιώθω την ανάγκη να ανασκευάσω κάτι που είπα, γιατί τότε δεν τόλμησε κανείς αν μου την κάνει την ερώτηση αυτή.

Περιμένω να καταλαγιάσει λίγο το θέμα και θέλω να εξηγήσει κάτι που είπα το οποίο είπα πάνω στη ρύμη του λόγου μου αλλά δεν ήταν αυτό που με ρωτούσαν. Αυτό που θέλω να ανασκευάσω λοιπόν, επειδή πολλοί άνθρωποι μπορεί να το πήραν λάθος και είναι ένας τομέας που τους ανθρώπους του τους λατρεύω, γιατί δεν μπορώ να υπάρξω χωρίς αυτούς, είναι για τους οπερατέρ.

Είπα μια φράση ότι ο σκηνοθέτης που τραυματίζει ψυχικά τον ηθοποιό του, «δεν είναι σκηνοθέτης αλλά είναι οπερατέρ». Όταν το είπα αυτό δεν είχα στο μυαλό μου τα παιδιά που είναι πίσω από τις κάμερες, γιατί χωρίς αυτούς εγώ δεν υπάρχει. Ήταν πάνω στην ένταση και την ταχύτητα του λόγου».