Βίκυ Καγιά: Ένα βήμα πριν πει το μεγάλο "ναι" για το GNTM 5; - «Θα ήθελα να...»

Η αποκάλυψή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Ένα βήμα πριν πει το μεγάλο

Το βράδυ της Παρασκευής 28/01 παρακολουθήσαμε το τελευταίο live του Dancing with the stars με την Βίκυ Καγιά να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης, ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικά.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» καθώς αναφέρθηκε στα σενάρια που την θέλουν να επιστρέφει στο GNTM την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά

«Να γυρίσω πίσω στο GNTM λες ε; Κοίταξε… Δεν ξέρω… Δεν το έχω σκεφτεί αυτή τη στιγμή. Θα ήθελα να τελειώσουμε το DWTS με το καλό, να πάνε όλα καλά, να επιστρέψω στο πόστο μου στο Shopping Star μέχρι τον Μάιο και βλέπουμε. Αυτή την στιγμή, όχι, δεν θα ήθελα να το κάνω και έχω πάρει αυτή την απόφαση πολύ ώριμα.

Δεν με στεναχώρησε καθόλου το πρόωρο τέλος του DWTS. Έπρεπε να γίνει γιατί γίνεται δυστυχώς χαμός με τον covid. Χάσαμε ήδη ένα επεισόδιο και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε να χάσουμε και τον νικητή. Οπότε επισπεύσαμε κατά ένα live τη διαδικασία για να έχουμε νικητή».

Η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει πρώτη φορά για το GNTM - «Θρήνησα! Έπαθα ψυχοσωματικά»

Η Βίκυ Καγιά, μετά τις άσχημες εξελίξεις που αντιμετωπίζει το Dancing With the Stars, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στο τηλεοπτικό της μέλλον όσο και στους λόγους που την οδήγησαν να εγκαταλείψει το GNTM, παρ' όλο που αρχικά δεν ήθελε.

Η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε ακόμα στη μεγάλη αλλαγή ημέρας προβολής του DWTS από την Κυριακή στην Παρασκευή.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και μοντέλο αρχικά αναφέρθηκε στην αλλαγή της ημέρας προβολής του Dancing With the Stars σχολιάζοντας: «Προτιμούσα την Παρασκευή και χαίρομαι, με βολεύει και ως μαμά. Στο Shopping Star ξέρω ότι θα είμαι και του χρόνου, για το DWTS δεν γνωρίζω κάτι», ενώ για την φήμη που κυκλοφορεί, που την θέλει να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Star είπε:

«Δε νομίζω να αναλάβω το πρωινό. Δε με φοβίζει που είναι κουραστικό αλλά με τον τρόπο που γίνεται τώρα δε νομίζω ότι μου πάει. Ο ‘Πρωινός Καφές’ μου έμαθε πάρα πολλά και έχω μόνο καλές εμπειρίες να θυμάμαι».

Σε ό,τι αφορά το GNTM, η Βίκυ Καγιά δήλωσε: «Είναι σημαντικό να ξέρεις πότε να σταματάς από κάτι. Είναι καλύτερο να κάνεις ένα βήμα πίσω όταν τα πράγματα είναι καλά... Δε μου έλειψε το GNTM γιατί το θρήνησα. Μέχρι να πάρω την απόφαση είχα πάθει ψυχοσωματικά» και συμπλήρωσε λέγοντας:

«Με κανέναν δεν έχω κόντρα, τα ακούω όλα με ψυχραιμία. Δε με ενόχλησε η σύγκριση με την Ισμήνη, τη συμπαθώ και πάρα πολύ. Δεν ήταν σωστό για την Ισμήνη αυτό, δεν πήγε να πάρει τη θέση μου, δεν έχει σχέση με μένα».