Οργισμένη η Αθηνά New York με δημοσιεύματα που έχουν βγει - Τι συνέβη;

Η ανάρτηση της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οργισμένη η Αθηνά New York με δημοσιεύματα που έχουν βγει - Τι συνέβη;

Η σχέση Αθηνάς New York και Αλέξη Παππά μας έχει μπερδέψει όλους πολύ, αφού ακόμη δεν έχει πει αν τελικά έχουν χωρίσει ή όχι. Μπορεί η ηθοποιός να έχει πετάξει πολλές σπόντες που κανείς θα νόμιζε πως αφορά το τέλος της σχέσης τους, αλλά μερικές κινήσεις της δείχνουν το αντίθετο.

Πρόσφατα σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως είναι έξαλλη με δημοσιεύματα που έχουν βγει και αφορούν τη σχέση της με τον Αλέξη.

Η οργισμένη ανάρτηση της Αθηνάς New York

Συγκεκριμένα, στο προφίλ της δημοσίευσε έναν τίτλο από site που έγραφε «χώρισε, έβαψε κόκκινα τα μαλλιά, τα άλλαξε όλα: H Αθηνά New York ένα μήνα μετά το Bachelor έγινε μια άλλη».

Στην εν λόγω ανάρτηση έγραψε λοιπόν: «Δεν μπορώ καν να περιηγηθώ στη Google χωρίς να δω ένα νέο άρθρο γραμμένο για εμένα. Τόσα πολλά ψέματα στα άρθρα».

Οργισμένη η Αθηνά New York με δημοσιεύματα που έχουν βγει για το χωρισμό

Τον ρώτησαν για τον χωρισμό του με την Αθηνά και "έγινε λούης" - «Φεύγω πρέπει να...»

Το The Bachelor ολοκληρώθηκε και ο Αλέξης Παππάς βρήκε τον έρωτα στα μάτια της Αθηνάς New York. Ωστόσο, το γεγονός πως η ηθοποιός μένει στην Ελλάδα, ενώ η αγαπημένη του στην Αμερική έφερε την απόσταση μαζί τους και όσο και να το πάλεψαν, σύμφωνα με αποκλειστικό μας δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να χωρίσουν.

Το Πρωινό λοιπόν που τον συνάντησε στο μαγαζί του Σάκη Κατσούλη να κάνει τις αγορές του λόγω και των εκπτώσεων, δεν γινόταν να μην τον ρωτήσει για τον χωρισμό του.

«Τελείωσε το The Bachelor, στη μικρή οθόνη θα σε ξαναδούμε; Διαβάσαμε ότι πήγες στην Αμερική, έκανες το ταξίδι σου και διαβάσαμε ότι χώρισες...» τον ρώτησε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ.

«Βιάζομαι! Πρέπει να πάρω τηλέφωνο την Αθηνά...» ήταν η αντίδραση του 35χρονου ηθοποιού ο οποίος έφυγε τρέχοντας.