Εκτός ορίων η κατάσταση στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου - «Όχι αυτά σε εμένα, σε ποιον νομίζετε ότι μιλάτε;»

Έκλεισαν την τηλεφωνική επικοινωνία κακήν κακώς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός ορίων η κατάσταση στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου - «Όχι αυτά σε εμένα, σε ποιον νομίζετε ότι μιλάτε;»

Εκτός ορίων βγήκε η κατάσταση στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι της Σίσσυς Χρηστίδου, όταν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας βγήκε ο δικηγόρος Θανάσης Καρατσιώλης ο οποίος παρενέβη λέγοντας πως δέχεται επιθέσεις από το πρόσωπο το οποίο έφερε στο φως την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή ένα θέμα που συζητούσαν πριν. Να σημειωθεί πως εκπροσωπεί κάποιους μάρτυρες στην υπόθεση.

Το επεισόδιο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

«Με ενημέρωσαν ότι γράφει πράγματα άκρως επιθετικά και προσβλητικά εναντίον μου τα οποία είναι μηνύσιμα. Δε ξέρω που αναφέρεται, αλλά δε μπορεί να προσβάλλει ανθρώπους όπως εμένα που είμαι ένας επαγγελματίας δικηγόρος και δεν έχω κάτσει ούτε να φοβηθώ, ούτε να κρύψω. Αυτός ο άνθρωπος είναι εμπαθής, δεν είναι άνθρωπος δίκαιος. Προσπαθεί να σπιλώσει υπολήψεις και το κάνει εντελώς αυθαίρετα. Θα έπρεπε να ντρέπεται. Και να ξέρετε ότι θα με βρει μπροστά του, αν και δεν έχω όρεξη να ασχολούμαι με τέτοιους ανθρώπους» είπε, μεταξύ άλλων ο Θάνος Καρατσιώλης.

«Ο Ηλίας Γκιώνης έχει ασχοληθεί πολύ με αυτή την υπόθεση από όσο γνωρίζετε, και νομίζω ότι έχετε κριθεί, και από τον κόσμο -όχι μόνο από τον Ηλία- για τις αναρτήσεις σας. Δε μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του Ηλία, αλλά μπορώ να σας πω ότι εσείς με τις αναρτήσεις σας έχετε προσβάλλει πάρα πολύ κόσμο. Και εμένα αν θέλετε» απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Εγώ δεν έχω κριθεί από κανένα κόσμο και από κανένα Ηλία. Εγώ δεν έχω προσβάλλει κανέναν γιατί δε μίλησα επί προσωπικού. Μη λέτε κι εσείς ανακρίβειες, είστε δημοσιογράφος και θα έπρεπε να προσέχετε τα λόγια σας. Κάνατε τεράστιο λάθος. Κανένα άνθρωπο δεν έχω προσβάλλει, δεν έχω καμία ποινική καταδίκη εναντίον μου. Το προφίλ μου είναι τέλειο, είναι άρτιο» ανταπάντησε ο Θάνος Καρατσιώλης.

Ο κακός χαμός ωστόσο επικράτησε όταν τους ρώτησε στην εκπομπή: «Τι σχέση έχουν με την υπόθεση όλα αυτά που λέτε; Σοβαρά μιλάτε; Θα μου πείτε εμένα αν θα γράψω ένα χιουμοριστικό κείμενο στο facebook; Τι σπέκουλα είναι αυτή που κάνετε; Με ποιον μιλάτε;».

«Λυπάμαι που βγήκατε στην εκπομπή» κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου, κλείνοντας τον διάλογο και το τηλέφωνο.

Άλλη εκδοχή παρουσιάζει μάρτυρας για τον βιασμό της 24χρονης - Οι δηλώσεις του Καρατσιώλη

Μια διαφορετική εκδοχή παρουσίασε στην τακτική ανακρίτρια σήμερα ένας μάρτυρας ο οποίος παρευρέθηκε στο πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του μάρτυρα, Θάνο Καρατσιώλη, ο οποίος μίλησε στο makthes.gr, ο συγκεκριμένος άντρας παρουσίασε μια άλλη εικόνα για τη νεαρή γυναίκα που κατήγγειλε ότι αφού την παρέσυραν, της χορήγησαν χάπι βιασμού και στη συνέχεια ασέλγησαν πάνω στο αναίσθητο σώμα της: «Ο πελάτης μου ήταν καθ’ όλη την διάρκεια του πάρτι στη σουίτα. Παρουσιάζει μία διαφορετική πραγματικότητα. Λέει πως είδε την 24χρονη και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο και όπως στηρίζει δεν την αντίκρισε στην κακή κατάσταση που αναφέρει. Δεν είδε στο πάρτι κάτι περίεργο ή κάτι που να συνδέεται με παράνομες πράξεις».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, άλλοι δύο παρευρισκόμενοι τον προσέγγισαν για να καταθέσουν όσα είδαν, άτομα τα οποία είχαν προσκληθεί στο επίμαχο πάρτι και υποστηρίζουν ότι η νεαρή γυναίκα δεν έδειχνε να είναι στην κατάσταση που περιέγραψε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα άτομα που μπήκαν στη σουίτα όπου πραγματοποιήθηκε το πάρτι, φέρεται να είναι πάνω από 17.