«Έφυγε γεμάτη και ευτυχισμένη...» - Θρήνος για την ηθοποιό Μαρίνα Ασλάνογλου

Η συγκινητική ανάρτηση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έφυγε γεμάτη και ευτυχισμένη...» - Θρήνος για την ηθοποιό Μαρίνα Ασλάνογλου

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η Μαρίνα Ασλάνογλου, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο της οικογένειας της. Η ηθοποιός που έχει μιλήσει και για τις εξωσωματικές, θέλησε να το χαιρετήσει και δημόσια, αναρτώντας φωτογραφία και μιλώντας με πολύ συγκινητικά λόγια.

Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της σε ηλικία 103 ετών. Όπως ανέφερε, έφυγε γεμάτη και ευτυχισμένη μετά από 5 κόρες, 9 εγγόνια και 12 δισέγγονα.

Η ανάρτηση της Ασλάνογλου για τη γιαγιά της

«Καλό ταξίδι γιαγιάκα…. Η γιαγιά μου η Ειρήνη Καρακωνσταντάκη το γένος Χατζηδάκη ή αλλιώς η ‘Περράκαινα’, έφυγε σε ηλικία 103 ετών αφήνοντας πίσω 5 κόρες, 9 εγγόνια και 12 δισέγγονα.

Ποτέ δεν παραπονέθηκε, ποτέ δεν αγχώθηκε, ποτέ δεν ενόχλησε και δεν πίκρανε κανέναν. Μόνο αγάπη έδινε και έπαιρνε. Έφυγε γεμάτη και ευτυχισμένη.
Έτσι θα σε θυμάμαι, γνήσια Κρητικιά και αρχόντισσα. Οι ευχές σου θα με συντροφεύουν πάντα....».

«Έφευγα μαύρη από το θέατρο...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (22/12) η Μαρίνα Ασλάνογλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μία εξαιρετικά δύσκολη εμπειρία που είχε στο θέατρο και στην κακοποίηση που είχε δεχθεί πριν κάποια χρόνια.

«Έφευγα μαύρη από το θέατρο, Έκλαιγα. Έμεινα στη δουλειά και έδωσα πολλές ευκαιρίες για να δω αν αυτό είναι τυχαίο περιστατικό ή γίνεται επί τούτου. Ένα βράδυ που είχα φτάσει μέχρι εδώ… άρχισα να βρίζω, να φωνάζω στο καμαρίνι, βγήκα από τα ρούχα μου.

Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου. Ήταν τόσο συσσωρευμένος ο θυμός μου και η αγωνία μου ότι αυτό πρέπει να τελειώσει που βγήκα εκτός ελέγχου. Μετά τελείωσε, σαν να μη συνέβη ξανά τίποτα. Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ, αλλά δεν μου ξανάκανε τίποτα πάνω στη σκηνή», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.