Έχει εξαφανιστεί εδώ και περίπου 10 χρόνια - Πως είναι σήμερα η τραγουδίστρια Ειρήνη Μερκούρη

Με τι ασχολείται και που βρίσκεται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έχει εξαφανιστεί εδώ και περίπου 10 χρόνια - Πως είναι σήμερα η τραγουδίστρια Ειρήνη Μερκούρη

Με αφορμή την ανιψιά της η οποία πήρε το Golden Buzzer της Κρυσταλλίας στο Ελλάδα έχει ταλέντο, μπήκαμε στο Instagram της Ειρήνης Μερκούρη για να δούμε τι κάνει και που βρίσκεται σήμερα. Η τραγουδίστρια είναι εξαφανισμένη από την ελληνική showbiz πάνω από 10 χρόνια.

Συγκεκριμένα, τελευταία εμφάνιση που έκανε στο χώρο της μουσικής ήταν τον Ιανουάριο του 2008, όταν κυκλοφόρησε το cd single με τίτλο "Ναι". Από τότε πάρα πολύ σπάνιες είναι οι εμφανίσεις της, ενώ η είδηση που είχε κυκλοφορήσει πριν περίπου ένα χρόνο ήταν πως είναι έγκυος και έκανε τάμα για το μωράκι της. Την είδηση ωστόσο της γέννας της δεν την έκανε γνωστή, αλλά το κράτησε μόνο για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η Ειρήνη Μερκούρη

Όπως είδαμε στις λίγες αναρτήσεις που έχει κάνει με το πρόσωπο της, η Ειρήνη Μερκούρη ακόμη και στα 40 της παραμένει εντυπωσιακή όπως πάντα.

Λίγα λόγια για την Ειρήνη Μερκούρη

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26 Μαΐου 1981. Κατάγεται από μουσική οικογένεια και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το τραγούδι. Έπειτα από επιτυχή συμμετοχή της σε διαγωνισμό ταλέντων, υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Sony Music.

To 2001 κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό της άλμπουμ, με τίτλο "Να φυσάει η Άνοιξη", στo οποίο περιλαμβάνεται και το ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο, "Δυο μας". Το 2003 κυκλοφόρησε το άλμπουμ με τίτλο "Μείνε μαζί μου απόψε", ενώ το 2004 ακολούθησε ο δίσκος "Παλίρροια" και στη συνέχεια, το 2005, το άλμπουμ "Άνετα". Τον Ιανουάριο του 2008, η Ειρήνη Μερκούρη κυκλοφόρησε το cd single με τίτλο "Ναι".

Ειρήνη Μερκούρη σύζυγος

Η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της για την καταγωγή της:

«Ποτέ δεν με ρώτησε κάποιος αν είμαι τσιγγάνα, δημοσίου τουλάχιστον, και ήταν κάτι που το περίμενα. Σε ευχαριστώ που με ρωτάς γι’ αυτό, γιατί μου αρέσει πολύ να απαντήσω. Ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι τσιγγάνα, ήρθε η στιγμή να απαντήσω. Είμαι αυθεντική τσιγγάνα και από τους δύο γονείς. Όλοι οι παππούδες και οι γιαγιάδες μου ήταν τσιγγάνοι και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό. Μου αρέσει, το ζω, είμαι μέσα σ' αυτό, αλλά και απ' έξω. Το θαυμάζω, ανέκαθεν το Θαύμαζα. Έχει πολύ ενδιαφέρον κι αυτό το καταλάβαινα όσο μεγάλωνα».