Μετά τον χωρισμό ήρθε η επανασύνδεση - Είναι και επίσημα ξανά μαζί

Ευχάριστα νέα για ένα αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μετά τον χωρισμό ήρθε η επανασύνδεση - Είναι και επίσημα ξανά μαζί

Μπορεί το 2021 να χαρακτηρίστηκε ως η χρονιά των χωρισμών ωστόσο φαίνεται πως το 2022 έχει ξεκινήσει με καλύτερη διάθεση μιας και ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι ξανά μαζί λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που δεν έκρυψε ποτέ τον αμέριστο σεβασμό που έχει ο ένας στον άλλον. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2010.

Το ζευγάρι που είναι ξανά μαζί

Ο λόγος για τον Σωτήρη Χατζάκη και την Πολυξένη Μυλωνά. Ανάμεσά τους αναπτύχθηκε ένας πολύ δυνατός έρωτας στη Θεσσαλονίκη, όταν ο Σωτήρης Χατζάκης ήταν διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Μπορεί οι δυο τους να βρέθηκαν μαζί στην Αθήνα μετά από λίγο καιρό ωστόσο η σχέση τους είχε σκαμπανευάσματα και κάπως έτσι ήρθε και ο χωρισμός.

Λίγο καιρό αργότερα, ο Σωτήρης Χατζάκης έκανε σχέση με την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ωστόσο πριν από λίγο καιρό οι δυο τους χώρισαν και όπως φαίνεται έχουν ήδη προχωρήσει τις ζωές τους (δείτε εδώ τον σύντροφο της Παλαιολόγου).

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρίσκεται και πάλι μαζί με την Πολυξένη Μυλωνά και μάλιστα οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι ενώ επιλέγουν να κρατούν την προσωπική τους ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σωτήρης Χατζάκης Πολυξένη Μυλωνά επανασύνδεση

Ποια είναι η Πολυξένη Μυλωνά

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις 10 μικροί νέγροι (2019), Το έγκλημα και η τιμωρία (2015), Εκκλησιάζουσες (2015), Dream Story (2019).H Πολυξένη Μυλωνά είναι μια εξαιρετική ηθοποιός από τη Θεσσαλονίκη. Εκέι σπούδασε, εκεί έπαιξε πολλά χρόνια, εκεί γνώρισε φίλους και την αγάπη της ζωής της, αλλά τώρα πια ζει στην Αθήνα, παίζει στο “Τρίτο Κύμα” σε σκηνοθεσία Ν. Αρβανίτη στο θέατρο Χώρα, και αρκεί να περάσεις μόνο πέντε λεπτά μαζί της για να καταλάβεις πόσο πολύ αγαπάει αυτό που κάνει.