Προσοχή στα Lidl: Ανακαλούν προϊόν καθημερινής χρήσης - Τι αηδιαστικό βρέθηκε μέσα;

Αν το έχετε πετάξτε το αμέσως

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Προσοχή στα Lidl: Ανακαλούν προϊόν καθημερινής χρήσης - Τι αηδιαστικό βρέθηκε μέσα;

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσουν οι πελάτες των Lidl, καθώς η αλυσίδα ανακαλεί προϊόν καθημερινής χρήσης που μπορεί να έχουν πολλά νοικοκυριά. Συγκεκριμένα, στα καταστήματα της Βόρειας Ιρλανδίας βρέθηκε προϊόντα μαγειρικής χρήσης που είναι μολυσμένο.

Η Lidl (που ψάχνουν για εργαζόμενους) καλεί λοιπόν όσους καταναλωτές προμηθεύτηκαν το εν λόγω προϊόν με ημερομηνία κατανάλωσης πριν τις 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2018 να μην το καταναλώσουν.

Αυτό είναι το προϊόν που ανακαλούν τα Lidl

Πρόκειται για το προϊόν Freshona Chopped Tomatoes with Basil καθώς πιθανώς να περιέχονται στη συσκευασία του κομμάτια πλαστικού.

Οι λεπτομέρειες της συσκευασίας είναι οι εξής:

To Freshona Chopped Tomatoes with Basil ανακαλείται από τα Lidl

Freshona Chopped Tomatoes with Basil

Pack size: 400g

Batch code: L327NDB 6A-31/12/2020 SI LB 224

Best-before date: 31 December 2020

Συνέβη πριν μερικές ημέρες αλλά ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες από τα Lidl

Τα Lidl για ακόμη μια φορά αυτές τις δύσκολες ημέρες χάρισαν χρήματα σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη. Μάλιστα, ανακοινώθηκε πριν από λίγες ώρες η συγκινητική κίνηση που έκαναν πριν από μερικές ημέρες και συγκέντρωσαν 108.000 ευρώ.

Από τις 20 Δεκεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, το αργότερο έως 2 Ιανουαρίου, με κάθε αγορά μίας συσκευασίας Favorina «Βασιλόπιτα με φλουρί», αξίας 1,99€, η Lidl Ελλάς προσέφερε 0,70€ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Συνολικά συγκεντρώθηκε το ποσό των 108.000€, με το οποίο θα καλυφθεί το ετήσιο κόστος λειτουργίας του Σπιτιού Ημερήσιας Φροντίδας του Οργανισμού στην Εύβοια.

Το Lidl έδωσε χρήματα στο Χαμόγελο του παιδιού

Με την πρωτοβουλία «Σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας», το «Χαμόγελο του Παιδιού» επιδιώκει, από το 2005, να παρέχει την απαραίτητη φροντίδα σε παιδιά των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στη λειτουργικότητά τους. Οι δυσκολίες αυτές οφείλονται είτε σε κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, είτε σε προβλήματα υγείας τα οποία δεν επιτρέπουν στους γονείς να καλύψουν επαρκώς τις βασικές ανάγκες των παιδιών τους. Κυρίαρχο μέλημα όλων μέσα από αυτή την δράση, είναι να υποστηριχθούν τα παιδιά και κατ’ επέκταση οι οικογένειές τους, με σκοπό να καταστούν λειτουργικές και να ανταποκριθούν στην ομαλή και υγιή ανάπτυξη των μελών τους.

Ο Οργανισμός λειτουργεί σε πανελλαδικό επίπεδο τρία Σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας, τα οποία πέρα από την κάλυψη των βιοτικών τους αναγκών, προσφέρουν στα παιδιά ένα δομημένο περιβάλλον που κινητοποιεί την ανάπτυξή τους και ενισχύει την εκπαίδευση και τη ψυχαγωγία τους.

TAGS