Νέες πληροφορίες για τον Γιώργο Μαρίνο - Πού είναι και τι κάνει σήμερα

Η αποκάλυψη της Άννας Φόνσου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέες πληροφορίες για τον Γιώργο Μαρίνο - Πού είναι και τι κάνει σήμερα

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (31/1) η Άννα Φόνσου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο, αποκαλύπτοντας πού βρίσκεται σήμερα και ποιος τον φροντίζει, ενώ πριν λίγο καιρό έγιναν γνωστές και μερικές εξελίξεις με την υγεία του.

Η αποκάλυψη της Άννας Φόνσου για τον Γιώργο Μαρίνο

«Τον Γιώργο τον αγαπάω, τον αγάπησα σε αυτούς τους δύο μήνες. Δεν τον ήξερα πριν. Όταν έκανε την εγχείρηση και βγήκε από το νοσοκομείο του λέω “πού να σε πάω τώρα”; Ήμουν μαζί του στην εγχείρηση και δεν ήρθε κανένας φίλος του, ούτε ένας! Είχα τηλεφωνήσει σε όλους. Μου λέει “δεν έχω πού να πάω”. Του λέω «σπίτι σου». Μου λέει “δεν έχω κανέναν σπίτι μου” και του λέω “έλα στο Σπίτι του Ηθοποιού μέχρι να δούμε”. Τρομερή μοναξιά.

Και μετά έχει έναν φίλο του, του οποίου έχει βαφτίσει και το παιδί πολλά χρόνια και αυτός τον έχει τακτοποιήσει και ο Γιώργος Μαρίνος σαν παράκληση -τουλάχιστον σε μένα – μου είπε ότι δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν.

Έχω μάθει ότι είναι καλά, ότι μένει σε ένα σπίτι και τον περιποιούνται», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Φόνσου.

«Ο Γιώργος Μαρίνος έχει χαθεί για να μείνει στο μυαλό του κόσμου όπως ήταν παλιά»

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας βρέθηκε πριν από κάποιους μήνες στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος είναι και νονός του, ξεκαθαρίζοντας τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο τηλεοπτικός «Φανούρης» αναφέρθηκε στη σχέση που είχε η οικογένειά του με τον Γιώργο Μαρίνο και την ίδια στιγμή ξεκαθάρισε πως ούτε εκείνος έχει πλέον επαφές μαζί του παρόλο που ήταν πολύ κοντά στην παιδική του ηλικία.

«Λόγω συνεργασίας με τον πατέρα μου - ο οποίος είναι ο γνωστός μαέστρος Νίκος Δανίκας - , ο Γιώργος Μαρίνος πάντρεψε τους γονείς μου και με βάφτισε κιόλας. Δεν έχουμε καμία σχέση, ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου. Εγώ νομίζω ότι ο Γιώργος Μαρίνος επίτηδες θέλει να μείνει στην καρδιά του κόσμου ως ο Γιώργος Μαρίνος που ξέρουμε, ο showman, ο τραγουδιστής, ο ηθοποιός. Μάλλον γι’ αυτό το λόγο έχει χαθεί.

Κωνσταντίνος Δανίκας Γιώργος Μαρίνος

Δεν ξέρω αν ο άνθρωπος είναι καλά, αν συμβαίνει οτιδήποτε, κανένας δεν γνωρίζει. Τουλάχιστον από τον δικό μου κύκλο δεν γνωρίζει κανείς. Τελευταία φορά τον είδα σε μια θεατρική παράσταση πριν από πάρα πολλά χρόνια.

Σαν παιδί τον έζησα αρκετά, αλλά από κάποια ηλικία και μετά δεν είχαμε καμία σχέση. Τον θαυμάζω, με ενέπνευσε για τη δουλειά μου, αλλά μέχρι εκεί, πιο τυπικές σχέσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Δανίκας.