Με δάκρυα στα μάτια η Δανάη Μπάρκα - «Είναι μια ζωή που δεν γυρνάει...»

Συντετριμμένη με τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με δάκρυα στα μάτια η Δανάη Μπάρκα - «Είναι μια ζωή που δεν γυρνάει...»

Το πρωί της Δευτέρας (31/1), η Δανάη Μπάρκα σχολίασε στην εκπομπή της τον θάνατο του Πάνου Νάτση και δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για έναν τόσο νέο άνθρωπο που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Οι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για τον Πάνο Νάτση

«Πάντα υπάρχουν πράγματα γύρω μας πράγματα στενάχωρα για ανθρώπους νέους, είναι στενάχωρο να ακούς για ένα παιδί, του νεαρού και ταλαντούχου ηθοποιού Πάνου Νάτση να χάνεται. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Πάνος έλαμπε.

Μίλησα το Σάββατο με τον Πάνο Κατσαρίδη που είναι παραγωγός και των δύο παραστάσεων του Γιώργου Καπουτζίδη και μου είπαν ότι ήταν σε τραγική κατάσταση. Ήθελε όμως να κάνει την παράσταση γιατί είναι λύτρωση να μπορείς να υποδυθείς κάποιον άλλο έστω για δύο ώρες…

Είναι μια ζωή που δεν γυρνάει, ο σπαραγμός και η θλίψη δεν αλλάζει, μίλησα και με τον Γιάννη Κουκουράκη που έπαιζαν μαζί και ήταν συντετριμμένος… Είναι σημαντικό πως αυτό που μένει για έναν άνθρωπο που φεύγει αυτό που μένει είναι καλό, μένει σε όλους μας η γλύκα του, η καλοσύνη του σε όλους τους ηθοποιούς, ήταν γλυκός και ανοιχτός σε όλους μας και είναι σημαντικό να είμαστε καλοί άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Συντετριμμένος με τον θάνατο του Νάτση και ο Δημήτρης Μακαλιάς

To πρωί της Δευτέρας (31/1), η εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα σχολίασε τον τραγικό θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Πάνου Νάτση, με τον Δημήτρη Μακαλιά να λέει μερικά πολύ συγκινητικά λόγια για τον συνάδελφό του που έφυγε τόσο ξαφνικά.

«Περίμενε πώς και πώς να βγει η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη. Είναι ειλικρινά σοκαριστικό το να το συζητάμε. Λέγαμε χαζά για όνειρα και το μέλλον του. Ήταν η χαρά της ζωής», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.