Άφησε την υποκριτική και ασχολείται με την επιπλοποιία - Πως είναι σήμερα η "Ρόζμαρί" από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Που έχει εξαφανιστεί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άφησε την υποκριτική και ασχολείται με την επιπλοποιία - Πως είναι σήμερα η

Μπορεί να είχε συμμετάσχει σε αρκετά γνωστά σίριαλ, όμως η δημοφιλία της απογειώθηκε στην σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» όπου υποδυόταν την Ρόζμαρι η οποία περίμενε το παιδί του Κατακουζηνού. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε στο τέλος του επεισοδίου μετά από αρκετό χαμό που δημιούργησε, δεν ήταν έγκυος.

Έπειτα λοιπόν από πληθώρα ελληνικών σειρών και θεατρικών παραστάσεων, η Ισαβέλλα Βλασιάδου, στο πικ της καριέρας της, έβαλε σε δεύτερη μοίρα τη showbiz και απόλαυσε στο έπακρο τη μητρότητα. Να σημειωθεί βέβαια πως εξαφανισμένη είναι πλέον και η μητέρα του Χρυσάνθεμου.

Τι κάνει σήμερα η ηθοποιός που υποδύθηκε την Ρόζμαρι στην σειρά Κωνσταντίνου και Ελένη

Σήμερα η Ισαβέλλα Βλασιάδου ασχολείται με την επιχείρηση επιπλοποιία του συζύγους. «Το εργοστάσιο επιπλοποιίας του συζύγου μου Παναγιώτη Βασιλαντωνάκη, το Arka Design, εξοπλίζει ξενοδοχεία και σπίτια στο νησί, και επειδή ασχολούμαι με την επιχείρηση ταξιδεύω μαζί με τις… παραγγελίες», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Λίγα λόγια για την Ισαβέλλα Βλασιάδου

Η Ισαβέλλα Βλασιάδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί φοίτησε στο τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Ταυτόχρονα σπούδασε και υποκριτική στη δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Οπως φάνηκε όμως στην πορεία, την κέρδισε η τέχνη και κάπως έτσι ακολούθησε την καρδιά της και το μονοπάτι για το θέατρο και την τηλεόραση.

Η καλλιτέχνις, η οποία διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, εξακολουθεί να παραμένει το ίδιο γοητευτική, αφού φροντίζει το σώμα της με σωστή διατροφή και συστηματική γυμναστική.

Στα προσωπικά της στάθηκε τυχερή. Ο έρωτάς της με τον Παναγιώτη Βασιλαντωνάκη, που κατέληξε σε έναν ευτυχισμένο γάμο, διασώθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και τα φλας, όπως επιθυμούσαν και οι δύο. Αλλωστε, ο σύζυγός της δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και είναι πολύ χαμηλού profile.
Η γνωριμία τους ήταν καρμική. Συναντήθηκαν στο επιπλάδικό του, όπου εκείνη πήγε ως πελάτισσα για να αγοράσει έναν καναπέ, και έδεσαν από το πρώτο λεπτό.

Οταν παντρεύτηκαν, η ηθοποιός αφοσιώθηκε 100% στην οικογένειά της και προτίμησε να βάλει σε δεύτερη μοίρα τη δουλειά. Ηθελε εκείνη να μεγαλώσει τον γιο της και όχι οι νταντάδες. Συγκεκριμένα, όπως είχε πει σε συνέντευξή της: «Με το που έκανα το παιδί μου, απομακρύνθηκα, για να το μεγαλώσω. Δεν είχα φανταστεί βέβαια ότι μετά θα ήταν δύσκολο να ξαναμπώ. Δεν συνειδητοποιείς πόσο παράξενος είναι ο χώρος μας. Μπορεί ο κόσμος να σε θυμάται, αλλά προχωράνε τα πράγματα, μπαίνουν καινούργια πρόσωπα. Σιγά σιγά ήθελα να επιστρέψω, αλλά πλέον δεν ήταν εύκολο, πόσο μάλλον να το κάνω με τον τρόπο που ήθελα».