Γιώργος Πυρπασόπουλος: Μπαμπάς για πρώτη φορά ο ηθοποιός

Η σύντροφός του περιμένει το πρώτο τους παιδάκι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Πυρπασόπουλος: Μπαμπάς για πρώτη φορά ο ηθοποιός

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του φαίνεται πως βιώνει ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο οποίος όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή Πάμε Δανάη, ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά.

Ο ίδιος στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό στο The 2night Show, είχε αποκαλύψει πως είναι πολύ ερωτευμένος αυτή την περίοδο ωστόσο δεν είχε δώσει παραπάνω στοιχεία.

«Αν με ρωτήσεις αν είμαι ερωτευμένος θα σου πω πως είμαι φουλ ερωτευμένος. Έχω βρει τον άνθρωπό μου», είχε πει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Όπως εξήγησε ο Αλέξης Μίχας στο Πάμε Δανάη, ο ηθοποιός και η σύντροφός του περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, χωρίς βέβαια να δώσει παραπάνω πληροφορίες μιας και το ζευγάρι επιλέγει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι δυο τους περιμένουν πώς και πώς να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Πυρπασόπουλο

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος (γενν. 14 Ιουλίου 1974) είναι Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης και παρουσιαστής.

Γεννήθηκε το 1974 στην Αυστραλία και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία δύο ετών. Είναι εγγονός της εξ αγχιστείας αδελφής της Μαρίκας Νέζερ (εγγονή του Βαυαρού αξιωματικού της Οθωνικής Αυλής Χριστόφορου Νέζερ), την οποία έζησε ως γιαγιά του. Σπούδασε υποκριτική στην Αθήνα και στην Βασιλική Ακαδημία Δραματικών Τεχνών του Λονδίνου.

Ξεκίνησε από την εφηβική του ηλικία να παίζει στην τηλεόραση και από τότε έχει πολλές συμμετοχές στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο και στο θέατρο. Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ενώ το 2012 διετέλεσε πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.