«Εγώ σε λατρεύω, εσύ με χ@ζεις» - Ασύλληπτο περιστατικό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη Βάσια Τριφύλλη

Έμειναν άφωνοι στο πλατό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Εγώ σε λατρεύω, εσύ με χ@ζεις» - Ασύλληπτο περιστατικό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τη Βάσια Τριφύλλη

Το πρωί της Δευτέρας (31/1), η Βάσια Τριφύλλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, χωρίς να διστάζει να πει και μερικές ατάκες που άφησαν όλο το πλατό άναυδο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δε χαρίζεται ποτέ στις δηλώσεις και έτσι σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγο καιρό στο Πρωινό την είχε πει στον Γιώργο Λιάγκα.

Η ατάκα της Βάσιας Τριφύλλη στον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Αυτό το πλάσμα εδώ που βλέπεις, ήμασταν πάντα απέναντι αλλά τον αγαπώ. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει αυτός, ούτε θα τον ρωτήσω. Εγώ σε λατρεύω, εσύ με χ@ζεις», είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη αναφερόμενη στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Νωρίτερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε τη δική του απάντηση για την Ιωάννα Τούνη

Τη συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο σχολίασε το πρωί της Δευτέρας (31/1) η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να ξεκαθαρίζει πως δε θέλει να εκφέρει άποψη για το θέμα λόγω του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Την Ιωάννα δεν την ξέρω καν, δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ. Ήξερα ότι θα γίνει το θέμα και σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να μιλήσω. Εγώ κάνω οξύτατη κριτική στα πράγματα, εδώ όμως σε αυτό το τραπέζι είμαι συνεργάτης με τον Δημήτρη. Αν πω καλά πράγματα για την Ιωάννα, εδώ θα μου πουν ότι ξεπλένω τον Δημήτρη. Εγώ θέλω η κριτική να αφορά στις απόψεις μου. Αν είναι αρνητική η άποψη μου θα είμαι αγενέστατος απέναντι στον Δημήτρη. Αν πάω σε μια εκπομπή, ευχαρίστως να πω τη γνώμη μου αλλά όχι εδώ. Έχω όμως να πω κάτι στον Δημήτρη», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.