«Με πιάνουν τα κλάματα» - "Ράκος" η Μαρκέλλα Γιαννάτου για τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Συντετριμμένη η ηθοποιός με τον θάνατο του συνεργάτη της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Με πιάνουν τα κλάματα» -

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε το πρωί της Δευτέρας (31/1) η Μαρκέλλα Γιαννάτου, η οποία αναφέρθηκε στον θάνατο του Πάνου Νάτση, του συνεργάτη της από την τηλεοπτική σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Η ηθοποιός δεν έκρυψε την θλίψη της με τον τραγικό θάνατο του Πάνου Νάτση ενώ ξεκαθάρισε πως ακόμα της είναι δύσκολο να το συνειδητοποιήσει.

Οι δηλώσεις της Μαρκέλλας Γιαννάτου για τον Πάνο Νάτση

«Ο Πάνος ήταν ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος αρχικά. Αυτό νομίζω είναι το βασικό στοιχείο του. Είχε απίστευτο χιούμορ, σε σημείο που νομίζω όσοι τον γνωρίζαμε, όταν το μάθαμε, νομίζαμε ότι είναι κάποιου είδους πλάκα. Ήταν πάντα χαμογελαστός.

Να τώρα με πιάνουν τα κλάματα κατάλαβες… Το σημαντικό είναι ότι θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη σύντροφο του και την οικογένειά του. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που θέλω να πω και μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να το συνειδητοποιήσω», είπε χαρακτηριστικά η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Πού και πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του ηθοποιού

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, χώρο, η είδηση πως ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε με την μηχανή του.

Φίλοι και συνάδελφοί του από τον χώρο της υποκριτικής έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του και τη σύντροφό του Διονυσία, με την οποία θα παντρευόταν μέσα στο 2022.

Το πρωί της Δευτέρας (31/1) η εκπομπή Πρωινό αποκάλυψε πως η κηδεία του ηθοποιού πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη Νίκαια.

Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμάς αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα στην Βούλα, Υγείας 33 ΤΚ 16673 ΑΦΜ998732508 κ τηλ. 2108996636. Έτσι θα στείλουμε την θετική μας ενέργεια στον πολύτιμο φίλο μας που χάθηκε και που ήταν ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος με αξίες.