Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα συλλυπητήρια στην Κατερίνα Μονογυιού - Η επιστροφή στη Βουλή

Τα λόγια που αντάλλαξαν

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα συλλυπητήρια στην Κατερίνα Μονογυιού - Η επιστροφή στη Βουλή

Πίσω στη Βουλή επέστρεψε η Κατερίνα Μονογυιού, λίγο καιρό μετά την κηδεία του αδερφού της, Τζώρτζη, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Βουλιαγμένη στις 14 Ιανουαρίου. Στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, μάλιστα, δόθηκε το παρασκήνιο της συνάντησης της βουλευτού με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όλοι οι συνάδελφοι της Κατερίνας Μονογυιού έσπευσαν να την συλλυπηθούν για τον χαμό του αδερφού της.

Τα συλλυπητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κατερίνα Μονογυιού

«Ο Πρωθυπουργός με το που τελείωσε την ομιλία του χθες, κατέβηκε από το έδρανο, πλησίασε τους βουλευτές του. Εκεί ήταν και η Κατερίνα Μονογυιού, την οποία αγκάλιασε και της εξέφρασε τα συλλυπητήριά του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης της είπε πως ότι και να χρειαστεί θα βρίσκεται δίπλα της. Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός ρώτησε και για την μητέρα της Κατερίνας Μονογυιού», ανέφερε το ρεπορτάζ του Alpha.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού για την κηδειά του αδερφού της

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας (17/1) η Κατερίνα Μονογυιού, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην κηδεία του αδερφού της και μεταξύ άλλων εξέφρασε την επιθυμία της οικογένειας.

Η οικογένεια επιθυμεί να αποχαιρετήσει τον Τζώρτζη Μονογυιό σε στενό κύκλο, ενώ αντί στεφάνων η Κατερίνα Μονογυιού ζήτησε να γίνει δωρεά στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου , σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας οτι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας.

Κατερίνα Μονογυιού

Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ