Τραγική είδηση-Νεκρός ηθοποιός του Walking Dead

Ο 31χρόνος βρέθηκε με σφαίρα στο κεφάλι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγική είδηση-Νεκρός ηθοποιός του Walking Dead

Θλίψη σκόρπισε η ξαφνική είδηση θανάτου του Moses J. Moseley, ο οποίος έκανε πέρασμα από τη δημοφιλή σειρά Walking Dead. Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες ο νεαρός βρέθηκε πυροβολημένος με σφαίρα στο κεφάλι, ωστόσο εξετάζεται η φημολογία για αυτοκτονία.

Moses J. Moseley

Σα βόμβα έπεσε η δεύτερη κατά σειρά είδηση αυτοκτονίας από τον διεθνή χώρο. Ενώ ο θάνατος της πρώην Μις Αμερική 2019, Cheslie Kryst επιβεβαιώθηκε επίσημα ως αυτοκτονία, εξετάζεται από τις αρχές ο θάνατος του γνωστού ηθοποιού. Όπως αναφέρεται, η οικογένεια είχε χάσει τα ίχνη του από τις 23 Ιανουαρίου και τρομοκρατημένη πλέον για τη ζωή του υπέβαλε αναφορά για εξαφάνιση στις 26/1. Τελευταία εξέλιξη αφορά στη σορό του πολύ νεαρού θύματος, την οποία εντόπισε η εταιρεία ασφαλείας αυτοκινήτων OnStar πολύ κοντά στο όχημά του.

Δείτε τι ανέφερε η εκπρόσωπος της εταιρείας και πολύ καλή του φίλη, Tabatha Minchew:

«Δεν ήταν απλώς ένας πελάτης για μένα. Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι εδώ και 10 χρόνια. Ήταν στον γάμο μου. Όλοι όσοι τον γνώρισαν τον αγάπησαν, κανείς δεν είχε ποτέ κάτι αρνητικό να πει γι αυτόν. Όταν ήταν γύρω του, όλοι ήταν τόσο χαρούμενοι. Έκανε τους πάντες τόσο χαρούμενους».

Η τελευταία ανάρτηση του Moses J. Moseley στο Instagram, σα να ήξερε πως θα ήταν η τελευταία.

O αγαπητός ηθοποιός διατηρούσε μια στενή και συνεχή σχέση με τους διαδυκτιακούς του φίλους σε όλα τα social media. Ούτε 10 ημέρες πριν την τραγική είδηση του θανάτου του, που συγκλόνισε την οικογένεια και τους fans του, ο 31χρόνος δημοσίευσε την τελευταία του φωτογραφία στο Instagram, η οποία σήμερα έχει πλημμυριστεί από σχόλια όπως «Rip». Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα 10 years challenge, με τον εαυτό του , ο οποίος και στις δυο του εκδοχές ήταν γλυκύτατος και χαμογελαστός. Σε καμία περίπτωση κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια, ειδικά την φήμη περί αυτοκτονίας.