«Είχα πάει με τον Φίλιππο...» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου για τη σχέση της με τον Τσαγκρίδη

Το άγνωστο περιστατικό από τη σχέση τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είχα πάει με τον Φίλιππο...» - Η αποκάλυψη της Καινούργιου για τη σχέση της με τον Τσαγκρίδη

Το πρωί της Τρίτης (1/2), η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μία ακόμα αποκάλυψη για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και τη σχέση τους, λίγο καιρό μετά τον οριστικό χωρισμό τους. Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε ένα ταξίδι που είχαν πραγματοποιήσει πριν από δύο χρόνια.

Με αφορμή μία συνέντευξη του Βασίλη Σίμου στην ψαραγορά, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως πριν από δύο χρόνια είχε επισκεφθεί μία ψαραγορά μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στο Τόκιο και είχε εντυπωσιαστεί.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

«Μου αρέσει πάρα πολύ η βόλτα στην ψαραγορά. Η ωραιότερη βόλτα που έχω κάνει σε ψαραγορά, ήταν στο Τόκιο, πριν δύο χρόνια που είχα πάει με τον Φίλιππο. Είχαμε ξυπνήσει 06:00 το πρωί. Για να μπεις μέσα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Γινόντουσαν μέχρι και δημοπρασίες τόνου. Απέξω είχε ουρές», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Αγκαλιασμένοι στην Σαντορίνη - Η μοναδική φωτογραφία που κράτησε στο instagram της με τον Τσαγκρίδη η Καινούργιου

Ήταν μαζί κοντά στα 3 χρόνια αλλά ο έρωτας αυτός ήταν γραφτό να μην προχωρήσει. Η Κατερίνα Καινούργιου εδώ και λίγους μήνες περνάει δύσκολα στην προσωπική της ζωή αφού όπως δείχνει και καθημερινά μέσα από την εκπομπή της με δηλώσεις της, της είναι δύσκολο να ξεπεράσει το γεγονός πως δεν είναι πια στο πλευρό του επιχειρηματία, Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Η επανασύνδεση πριν από λίγους μήνες, που όμως δεν ευδοκίμησε, φαίνεται πως ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Ωστόσο, η Κατερίνα έχει κρατήσει στον αέρα του προφίλ της στο instagram μια και μοναδική φωτογραφία με εκείνη και τον πρώην σύντροφό της από κάποιες διακοπές τους στην Σαντορίνη.

Το στιγμιότυπο αυτό είναι πολύ τρυφερό αφού έχει μετατρέψει τα πρόσωπά τους σε καρτούν, πρίγκιπα και πριγκίπισσας.

Καινούργιου τσαγκρίδης