The Bachelor: Γενέθλια για την Σία Βοσκανίδου - Το υπερπαραγωγή πάρτι με πρώην συμπαίκτριές της

Η εντυπωσιακή τούρτα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor: Γενέθλια για την Σία Βοσκανίδου - Το υπερπαραγωγή πάρτι με πρώην συμπαίκτριές της

Τα γενέθλιά της γιόρτασε πριν μερικές μέρες η Σία Βοσκανίδου, η πρώην παίκτρια του The Bachelor, που έκανε την εμφάνισή της και στον φετινό κύκλο. Η ίδια γιόρτασε την ξεχωριστή αυτή μέρα με τα αγαπημένα της πρόσωπα στο σπίτι οργανώνοντας ένα φαντασμαγορικό πάρτι.

Μάλιστα, ανάμεσα στα άτομα που είχε καλέσει, ήταν και πρώην συμπαίκτριές της από το παιχνίδι, με τις οποίες έχει κρατήσει άριστες επαφές, όπως για παράδειγμα την Εριέττα και την Μαρίνα.

Η Σία λοιπόν έγινε και επίσημα 28 ετών και μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram μερικά στιγμιότυπα από το πάρτι της.

Η ανάρτηση της Βοσκανίδου για τα γενέθλιά της

«•Περνάει ο χρόνος…Κάθε φορά την ημέρα των γενεθλίων σου νιώθεις μια χαρά ,μια μελαγχολία ,νιώθεις αλλιώς ! Πιο σοφός με γεμάτες νέες εμπειρίες, με νέα άτομα στην ζωή σου__Μεγαλώνεις????__Η κάθε ηλικία μας διδάσκει κάτι…Αυτή είναι η μαγεία της ζωής! Σας αγαπώ.__Σία????????????•», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Σία Βοσκανίδου.

Εντυπωσιασμένη η Σία Βοσκανίδου με τον Αλέξη - «Είναι άντρακλας»

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Σία Βοσκανίδου το πρωί της Πέμπτης (23/9), με αφορμή την (22/9) της εμφάνιση στο The Bachelor. Η πρώην παίκτρια αναφέρθηκε μέσα σε όλα στον Αλέξη Παππά.

Η ίδια μετά το τέλος του ριάλιτι ξεκίνησε καριέρα στο χώρο του τραγουδιού, στο πλευρό συγκεκριμένα του Θέμη Αδαμαντίδη. Η Σία μάλιστα τραγούδησε στο ρομαντικό δείπνο της Γιώτας και του Αλέξη το βράδυ της Τετάρτης, με την ίδια να δηλώνει συγκινημένη που επέστρεψε στη βίλα.

«Με το που γύρισα από την Ιταλία έβαλα να δω Bachelor. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Αλέξης Παππάς, είναι άντρακλας. Στην αρχή λίγο συγκινήθηκα, μετά έλεγα “ήμουν πέρσι εγώ εκεί;”. Είναι όλο περίεργο στο μυαλό μου», είπε χαρακτηριστικά.